Zeer grote collectie behang, voor de scherpste prijzen van de regio!

Bent u op zoek naar behang? Dan bent u bij Woonmode aan de het juiste adres! Woonmode is behangspecialist sinds 1985 en biedt u een zeer grote collectie in alle soorten behang. Wij zijn dealer van bekende merken als Eijffinger, PIP, Esprit en Voca, maar bieden ook een grote keuze in budgetbehang. Zo kunt u beslist binnen ieder budget slagen bij Woonmode.

Daarbij bent u bij Woonmode verzekerd van de scherpste prijs, want met onze laagste prijs garantie bent u bij Woonnmode altijd het voordeligst uit!

Inspiratie
Laat u inspireren door de verschillende woonstijlen en kies de sfeer die bij u past. Vindt u het zelf moeilijk om mooie combinaties te maken? Onze enthousiaste verkoopadviseurs staan klaar om u een handje te helpen. Zo creert u samen met Woonmode schitterende combinaties.

Dealer van vele merken
Woonmode biedt u de complete collecties van o.a. Eijffinger, AS Creations, Voca en Intervos. Eijffinger is als trendsetter bekend in Nederland en Europa en presenteert ook dit jaar weer schitterende behangsoorten. AS Creation onderscheidt zich met internationale behangcollecties van vele toonaangevende merken als Esprit. Intervos is met name gespecialiseerd in mooie en zeer betaalbare basic vlies-/ papier-/ vinylbehangsoorten. Zo biedt deze collectie al meer dan 2500 mogelijkheden.

Door Woonmode laten behangen
Wilt u verzekerd zijn van vakwerk? Onze deskundige behangers zijn u graag van dienst. Zo houdt u alles in n hand en bent u verzekerd van vakwerk.

Ook voor het verwijderen van oud behang en witwerk kunt u Woonmode inschakelen. Meer informatie over het verwijderen van o.a. oud behang, vindt u hier.

Waarom voor uw behang naar Woonmode?
● Grote keuze in behang in alle prijsklassen
● Deskundig advies door enthousiaste mensen
● Dealer van vele bekende merken/ fabrikanten
● Wij kunnen u ook van dienst zijn voor het behangen
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!