Specialist in buitenzonwering, knikarmschermen en screens in de regio Den Haag

Buitenzonweringen van Woonmode: de beste onder de zon
Op het terras en het balkon, in de tuin, de veranda of aan de vensters, je kan schaduw creëren waar je maar wil. De kwaliteit van het zonweringdoek speelt hierbij een belangrijke rol.

De kleurkeuze van het zonweringdoek bepaalt bijvoorbeeld de sfeer onder het zonnescherm. Maar ook de filtering van het licht, de mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte die doorgelaten wordt, wordt bepaald door het zonweringdoek.

Zonwering voor balkons
Zonneschermen van Woonmode brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op het balkon. Ze helpen ook om het binnen aangenaam koel te houden. Bovendien houdt deze zonwering ’s avonds, als het frisser wordt, de ideale temperatuur nog een tijdlang vast.

Of kies voor uitvalschermen. Dit zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat én tegelijkertijd waait er een frisse lucht door uw woning.

Zonwering voor vensters
U wilt uw woning beschermen tegen invallende zonnestralen? Compact, weinig opvallend en efficiënt zijn de screens (én verduisteringsscreens) van Woonmode. Ze houden de warmte aan het raam buiten, ze filteren het licht en scheppen zo een unieke intieme ambiance. Een elegante oplossing ook voor wie zijn privacy wil beschermen tegen indiscrete blikken, zonder aan uitzicht te moeten inboeten.

Meten & vakkundige montage
Onze deskundige zonweringmonteurs meten uw raammaten altijd als service bij u thuis op, zodat u verzekerd bent van een perfecte maatvoering en afwerking. Daarbij zorgen er uiteindelijk voor dat alles op een deskundige manier wordt gemonteerd. 

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.Waarom voor uw buitenzonwering naar Woonmode?
● De grootste specialist van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste mensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige maatnemers en monteurs in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

Brengt u een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk, onze adviseurs informeren u graag over onze mogelijkheden!