Samenwerking Woonmode Rijswijk &  Kopersvereniging Dromerdijk

Woonmode Rijswijk is partner van de kopersvereniging Dromerdijk van dit schitterende nieuwbouwproject in Den Haag. Exclusief voor de leden van uw kopersvereniging hanteren wij een zeer scherpe korting op onze collectie, en profiteren de leden van gratis extra service.


Mogen wij ons even voorstellen?

Woonmode is ruim 24 jaar actief als specialist in complete woninginrichting en is inmiddels uitgegroeid tot  
één van de grootste en mooiste woonwinkels van de Randstad. Woonmode loopt voorop als het gaat om de nieuwste collecties op het gebied van vloeren, raambekleding en wandbekleding, een goed advies en service. Onze woonwinkel is uniek in de regio, met ruim 1200m2 woninginrichting onder één dak.

Woonmode staat voor een deskundig advies
Het Woonmode team is gespecialiseerd om u op een deskundige en vriendelijke manier te adviseren, en mee te helpen met het sfeervol inrichten van uw woning. Wij onderscheiden ons door onze kennis over de nieuwste kleuren en woontrends, maar ook op het gebied van technische productkennis over o.a. houten vloeren, laminaat, zonweringproducten, gordijnen etc.

Woonmode heeft de grootste keuze in collecties
Onze Woonmode Megastore biedt op ruim 1200m2 een zeer grote verscheidenheid aan schitterende collecties. In alle mogelijke woonstijlen: van modern tot klassiek, van landelijk tot basic.

Op onze diverse afdelingen kunt u terecht voor de nieuwste collecties op het gebied van:

● Laminaat

● Gordijnen & Vitrages

● Karpetten

● Houten vloeren

● Zonwering

● Boxsprings

● Tapijt

● Behang

● Matrassen

● Vinyl & Marmoleum

● Horren & Screens

● Bedtextiel


Woonmode heeft de grootste keuze in prijs
Binnen ieder budget kunt u slagen bij Woonmode. Zo bieden wij collecties van exclusieve merken en fabrikanten, maar zijn wij met onze home collectie ook goedkoper dan de bekende bouwmarkten.

Woonmode is dealer van alle a-merken
Bij Woonmode bent u verzekerd van kwaliteit. Zo werken wij enkel met producten en materialen van gerenommeerde fabrikanten. Woonmode is hoofddealer van alle bekende merken als Quick Step laminaat, Luxaflex zonwering, Parade tapijt, Eijffinger gordijnen behang, Tarket houten vloeren, Novilon vinyl etc. etc.

Woonmode werkt met eigen vakmensen
Voor een schitterend eindresultaat is de kwaliteit van de verwerking van alle materialen van groot belang. Woonmode werkt daarom met eigen stoffeerders, parketteurs, zonweringmonteurs en gespecialiseerd gordijnatelier. Zo bent u ervan verzekerd dat alle producten en materialen op vakkundige wijze worden verwerkt.

Woonmode is erkend woninginrichter door de CBW
Al 24 jaar is Woonmode erkend woninginrichter door de CBW. Dit betekent een extra waarborg voor het leveren van goede service, kwaliteit, vakwerk en veilig aanbetalen.

Woonmode biedt de leden van uw vereniging een superscherpe prijs!
Naast al het bovenstaande biedt Woonmode de leden van de kopersvereniging speciale voordelen en kortingen op de aanschaf van vloeren, gordijnen, zonwering & meer.

Ontvang nu de speciale condities van Woonmode in uw mailbox. Zend ons een email met uw naam en bouwnummer, en wij zenden u deze z.s.m. naar u toe.

Uw email kunt u sturen naar info@woonmode.nl

Klik hier om naar Woonmode website te gaan.