Woonmode logo

Gordijnen van Woonmode

Onze collectie Gordijnen

Gordijnen vormen vaak de 'final touch' van uw interieur. Met de juiste combinatie met uw vloer en meubels geven gordijnen sfeer en warmte in uw woning.

Bent u op zoek naar mooie gordijnen, dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Graag vertellen wij u kort, waarom Woonmode zich als grootste specialist van de regio Den Haag al 27 jaar onderscheidt.

Collectie
Onze collectie is uniek in de regio en bevat de nieuwste stoffen van vele bekende merken als Eijffinger, Artelux, Toppoint en De Ploeg. Van vele stoere uni-stoffen tot chique veloursstoffen, van bijzondere dessins tot naturel.

Woonmode biedt u meer dan 2000 mogelijkheden in gordijnstoffen, die in onze woonwinkel gepresenteerd worden op grote stalen en vele schitterende showbanen. Hierdoor krijgt u een goede indruk wat de stof doet in uw eigen interieur. Naast gordijnen vindt u bij Woonmode een grote collectie inbetweenstoffen en transparantstoffen/ vitrages.

Eijffinger Woontrends

Advies
Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het maken van mooie combinaties. Als experts op het gebied van kleur en inrichting, geven wij u graag inspiratie en ideeën, zodat u een goede keuze kunt maken. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de verschillende stofkwaliteiten en confectiemogelijkheden.

Wilt u advies aan huis, dan is dit altijd mogelijk. Zo kunnen wij u adviseren over mooie combinaties, maar ook voor technische oplossingen.

Prijzen
Omdat wij van mening zijn dat iedereen moet kunnen slagen bij Woonmode, bieden wij stoffen aan voor ieder budget. Van luxe stoffen van exclusieve merken tot leuke basic gordijnstoffen voor heel scherpe prijzen.

Gordijnen gratis gemaakt!
Bij Woonmode worden uw gordijnen gratis gemaakt. Dit gebeurt door ons eigen atelier, dat de stoffen op de mooiste wijze confectioneert. Hoe u de gordijnen gemaakt wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Wilt u de stoffen laten maken op een enkele, dubbele of drieplooi? Of wellicht met ingeslagen ringen? Alles is mogelijk bij Woonmode.

Ophangsystemen
Wilt u uw gordijnen ophangen aan een gordijnrails, railroede of roede? In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien.

Gratis thuis opgemeten
Omdat wij ook willen dat uw gordijnen perfect komen te hangen, komen wij de maten thuis bij u opmeten. Dit is service van Woonmode. Wilt u dat uw gordijnen opgehangen worden, wanneer deze op maat zijn gemaakt? Ook dit doen wij graag voor u!

Uw bezoek zeker waard!
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van gordijnen, inbetweens en vitrages, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Bestel voordelig uw Gordijnen

Reviews
Klik hier voor actuele reviews van onze klanten.
 

 Doe inspiratie voor uw Gordijnen op bij Woonmode

Waarom voor uw gordijnen naar Woonmode?
● De grootste en mooiste stoffencollectie van de regio Den Haag
● Deskundig interieuradvies door enthousiaste mensen
● Al 27 jaar dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundig atelier
● Uw gordijnen worden gratis gemeten en gratis gemaakt
● CBW erkend

Laat u inspireren door Woonmode en breng een bezoek aan onze verrassend grote woonwinkel!

Woonmode is dealer van o.a. Eijffinger, de Ploeg, Artelux, Toppoint, Ado, Egger, HIP, Lethem, More en Kobe.