De Mooiste Gordijnen bij Woonmode

De grootste collectie gordijnen van de regio Den Haag

Handig om te weten

 • Grootste collectie
 • Beste service
 • Deskundig advies
 • Scherpste prijzen
 • Uitstekende garantie
 • 30 jaar ervaring

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17:00 uur

De Gordijnen Specialist

Bent u op zoek naar mooie gordijnen, dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Graag vertellen wij u kort, waarmee Woonmode zich als grootste specialist van de regio Den Haag al sinds 1985 onderscheidt.

Collectie

Onze collectie is uniek in de regio en bevat de nieuwste stoffen van vele bekende merken als Eijffinger, Artelux, Toppoint en De Ploeg. Van vele stoere uni-stoffen tot chique veloursstoffen, van bijzondere dessins tot naturel.

Woonmode biedt u meer dan 2000 mogelijkheden in gordijnstoffen, die in onze woonwinkel gepresenteerd worden op grote stalen en vele schitterende showbanen. Hierdoor krijgt u een goede indruk wat de stof doet in uw eigen interieur. Ook vindt u bij ons een grote collectie inbetweenstoffen en transparantstoffen/ vitrages.

Waarom voor uw gordijnen naar Woonmode?

 • De grootste en mooiste stoffencollectie van de regio Den Haag
 • Gratis deskundig interieuradvies door enthousiaste vakmensen
 • Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
 • Eigen vakkundig atelier
 • Uw gordijnen worden gratis gemeten en gratis gemaakt
 • CBW erkend

Bezoek onze inspirerende showroom in Rijswijk

Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van gordijnen, inbetweens en vitrages, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk.

Klik hier om contact op te nemen!

Woonmode Megastore Rijswijk
Bezoek de winkel »

Woonmode adresgegevens

Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: 070 - 396 06 10
Email: info@woonmode.nl

Allebedrijvenin Award

Deskundig advies

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het maken van mooie combinaties. Als experts op het gebied van kleur en inrichting, geven wij u graag inspiratie en ideeën, zodat u een goede keuze kunt maken. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de verschillende stofkwaliteiten en confectiemogelijkheden.

Wilt u advies aan huis, dan is dit altijd mogelijk. Zo kunnen wij u adviseren over mooie combinaties, maar ook voor technische oplossingen.

Gordijnen in alle prijsklassen!

Omdat wij van mening zijn dat iedereen moet kunnen slagen bij Woonmode, bieden wij stoffen aan voor ieder budget. Van luxe stoffen van exclusieve merken tot een grote keuze in sfeervolle gordijnstoffen voor heel scherpe prijzen. Zo kunt u beslist binnen ieder budget slagen bij Woonmode.

Gordijnen gratis gemaakt

Bij Woonmode worden uw gordijnen gratis gemaakt. Dit gebeurt door ons eigen atelier, dat de stoffen op de mooiste wijze confectioneert. Hoe u de gordijnen gemaakt wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Wilt u de stoffen laten maken op een enkele, dubbele of misschien wel een retourplooi? Of wellicht met ingeslagen ringen of Wave confectie? Alles is mogelijk bij Woonmode.

Ophangsystemen

Wilt u uw gordijnen ophangen aan een gordijnrails, railroede of roede? In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien. Ook voor elektrische gordijnrailsen zijn wij u graag van dienst.

Gratis thuis opgemeten

Omdat wij ook willen dat uw gordijnen perfect komen te hangen, komen wij de maten thuis bij u opmeten. Dit is service van Woonmode. Wilt u dat uw gordijnen opgehangen worden, wanneer deze op maat zijn gemaakt? Ook dit doen wij graag voor u!

Vele duizenden tevreden klanten

Onze klant is altijd Koning. Iedereen bij Woonmode doet dan ook zijn/ haar uiterste best om alles perfect te laten verlopen. Gaat er onverhoopt toch ergens iets mis, dan lossen wij het altijd goed op. Dát is de service van Woonmode.

Wij zijn dan ook trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Laat u inspireren door Woonmode

Breng een bezoek aan onze verrassend grote woonwinkel! Woonmode is dealer van o.a. Eijffinger, de Ploeg, Kendix, Artelux, Toppoint, Ado, Lethem, More.

Eijffinger Woontrends bij Woonmode Rijswijk
Eerste indruk
Service
Prijs / kwaliteit