Woonmode logo

Houten Vloeren regio Den Haag bij Woonmode

Houten vloeren specialist sinds 1985

Woonmode biedt u een zeer grote collectie in houten vloeren voor de scherpste prijzen van de regio Den Haag. Onze houten vloerencollectie bestaat uit meer dan 200 vloeren in o.a. Europese eiken, Amerikaans eiken, jatoba, curupau en

Dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, bewijst Woonmode al sinds 1985. Zo kunt u al slagen voor een goede en mooie houten vloer voor zeer betaalbare prijzen. Omdat Woonmode dit jaar 30 jaar bestaat bieden wij dit jaar zeer scherpe acties op duurzame houten vloeren. Zo bent u bij Woonmode altijd verzekerd van de beste deal!

Bezoek onze showroon in Rijswijk en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs. Zij informeren u graag over de verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat houten vloeren van Woonmode ook uitstekend geschikt zijn voor vloeren met vloerverwarming?

Bestaande parketvloer laten schuren?
Wilt u uw bestaande houten vloer/ parketvloer vakkundig laten opknappen? Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn u graag van dienst voor het schuren en/ of oliën van uw bestaande vloer, zodat deze er weet uitziet als nieuw. Wij kunnen uw vloer ook olieen met een kleurolie, zoals bijvoorbeeld wit, waarmee u uw vloer een moderne uitstraling geeft. Woonmode hanteert scherpe prijzen en werkt met eigen vakmensen.

Belt u ons op 070-3960610 voor meer informatie, of het maken van een afspraak.

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.De mooiste houten vloeren voor een betaalbare prijs koopt u bij Woonmode
Duoplank houten vloer

Deze zeer duurzame houten vloer is de perfecte vloer voor mensen die voor de beste kwaliteit willen gaan. Duoplank vloeren zijn zeer stabiel, en daardoor uitermate goed geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Waar massieve houten vloeren vaak problemen geven (uitzetten, kraken, scheuren), blijft een Duoplank vloer zonder problemen strak liggen.

Lamelparket
Een lamelparket vloer is ideaal voor mensen die graag een houten vloer wensen, voor een relatief voordelige prijs. De lamelparket vloer bestaat net als de duoplankvloer uit twee delen. De toplaag is veelal 4 mm. Lamelparket is in vele kwaliteiten te koop. Bij Woonmode vindt u duurzame lamelparketvloeren met de garantie op een schitterende vloer en jarenlang woonplezier.

Massieve parketvloeren
Ook op het gebied van massieve vloeren biedt Woonmode u een zeer ruime keuze. In vele soorten eiken, maar ook in bijzondere tropische vloeren als jatoba, merbau of curupay. Laat u goed adviseren als u keuze uitgaat naar een massieve vloer.

De afwerking van uw vloer
Wat betreft afwerking biedt Woonmode een enorme keuze. Van hardwaxolie in divere tinten tot gelakt. Maar ook geborstelde, verouderde, gerookte of vloeren met een white-wash afwerking.

Op onze houten vloerenafdeling vindt u vele grote showvloeren, zodat u in staat bent om de echte natuurlijke uitstraling van de diverse houtsoorten te beoordelen.

Een kleine greep uit de mogelijke houtsoorten die wij u bieden:

Houten vloer van European OakHouten vloer van Kurupayra

Houten vloer van CurupauHouten vloer van Lapacho

Houten vloer van JatobaHouten vloer van Ybyraro

Houten vloer van SirariHouten vloer van Tarara Amarilla

Legmethoden
Ook wat betreft legmethoden zijn er een aantal mogelijkheden. Van zwevend op een ondervloer met vochtscherm, tot vast verlijmd en gespijkerd op spaanplaat broodjes.

Een nieuwe methode is om de houten vloer (van lamel tot massief en duoplank) te plakken op Elastillon. Deze ondervloer heeft een elastische functie en draagt dus bij om de vloer bij werking (door temperatuur en vochtverschillen in uw woning) stabiel te houden.

Eigen vakkundige parketteurs
De installering van uw houten vloer is vakwerk. Vakwerk dat in goede handen is bij de vakkundige parketteurs van Woonmode. Zij zijn de specialisten op de vloer, die van uw houten vloer iets moois maken, waardoor u de garantie heeft van jarenlang, onbezorgd woonplezier!

Graag informeren wij u over onze houten vloeren collectie in onze woonwinkel in Rijswijk. Op onze 1e etage vindt u een grote parketafdeling, met vele showvloeren en grote stalen. Zo krijgt u een goede indruk hoe de vloeren tonen in een grote ruimte.

Waarom voor uw houten vloer naar Woonmode?
● Sinds 1985 specialist op het gebied van parket en houten vloeren
● Deskundig advies door houtspecialisten
● Ruime keuze in houten vloeren in alle prijsklassen
● Eigen vakkundige parketteurs in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

FSC informatie
Wilt u meer weten over hoe FSC in de praktijk werkt? Bekijk dan onderstaande bedrijfsfilm van één van onze houtleveranciers. Inpa staat al jarenlang voor duurzaam bosbeheer, zodat u verzekerd bent dat uw houten vloer niet ten koste is gegaan van de natuur en/ of lokale bevolking.