Contact opnemen


De grootste collectie gordijnen van de regio
Den Haag

Op zoek naar mooie gordijnen?
In de omgeving van Den Haag is de gordijnencollectie van Woonmode uniek. Wij bieden u een zeer grote keuze in sfeervolle stoffen in alle prijsklassen. In onze Woonmode Megastore in Rijswijk presenteren wij u de nieuwste collecties gordijnen, vitrages en inbetween gordijnen.

Onze collectie gordijnen
Onze gordijnencollectie bevat de nieuwste gordijnstoffen van vele toonaangevende fabrikanten uit heel Europa. Zo werkt Woonmode met gordijnstoffen van onder andere Eijffinger, Artelux, de Ploeg, Ado, Toppoint en More. Nergens in de omgeving van Rijswijk en Den Haag treft u zo een gevarieerde collectie gordijnen, als bij Woonmode.

Gordijnen gratis op maat gemaakt
Gordijnen bij Woonmode worden gratis op maat gemaakt. Onze maatnemers nemen geheel kosteloos de maten bij u thuis op, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking.

Het maken van sfeervolle combinaties
Vindt u het moeilijk om zelf mooie combinaties te maken? Dan helpen wij u graag! Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het maken van sfeervolle kleurcombinaties. Ook voor een totaal interieuradvies bent u bij Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, vlakbij Den Haag, aan het juiste adres.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.


Vrijblijvend woonadvies aan huis
Ook voor advies aan huis bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Wij kunnen met gordijnstalen en raamdecoratieboeken bij u thuiskomen, zodat u op uw gemak een keuze kunt maken. Onze binnenhuisadviseur staat u hierbij graag bij met een deskundig advies. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonosch contact met ons opnemen op 070-3960610, of zend ons een email met uw gegevens naar info@woonmode.nl

Gegarandeerd de beste prijs voor uw gordijnen en raamdecoratie
Naast onze schitterende collectie en onze service staat Woonmode ook voor de scherpst prijs. Dit bewijzen wij al sinds 1985!

Reviews
Bent u benieuwd naar wat onze klanten zeggen over Woonmode? Of wilt u ons zelf een beoordeling geven? Kijk dan op de website vanallebedrijveninrijswijk.nl

Indruk van onze woonwinkel gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, op nog geen 5 minuten rijden van Den Haag:
 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag. Maar desgewenst komen wij naar ieder woonadres of project in Nederland en Belgie.