Contact opnemen


Specialist in matrassen

Op zoek naar de juiste matras?
Woonmode, de grootste woonwinkel in de regio Den Haag heeft matrassen in elk gewenst type en formaat. Gun uzelf een gezonde nachtrust en kies daarvoor de juiste matras. Onze matrassen zijn gepresenteerd in onze speciale slaapafdeling in onze winkel in Rijswijk, op steenworp afstand van Den Haag. Overtuig uzelf van het ligcomfort en de luxe van onze matrassen.

Ruime keus uit duurzame matrassen
Woonmode heeft de ruimste sortering matrassen in heel Den Haag en omgeving. Wij zijn dealer van vele bekende merken. U kunt bij Woonmode terecht voor:

  • Pocketvering matrassen
  • Nasaschuim matrassen
  • Latex matrassen
  • Polyether matrassen

Elk matras kan op het door u gewenste formaat gemaakt worden. In onze ruim ingerichte slaapafdeling kunt u de matrassen zelf uitproberen om vervolgens de juiste keuze te maken. Onze ervaren medewerkers staan dan klaar u te adviseren welk matras het best bij u past.

Weg met rugklachten!
Hebt u last van rugpijn? Een bezoek aan de matrassen afdeling van Woonmode in Rijswijk dichtbij Den Haag zal vast verandering daarin brengen. De Nasaschuimmatrassen met drukverlagende punten ondersteunen uw rug tijdens de hele nachtrust en de matras vormt zich naar uw lichaamshouding. Dit helpt de rugklachten verminderen.

Ook voor boxsprings en ledikanten
Woonmode is ook gespecialiseerd in duurzame en scherpgeprijsde boxsprings en ledikanten. Brengt u een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk en wij adviseren u graag!


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.