Contact opnemen


Voor parket vloeren binnen ieder budget

Ruime keus in parket vloeren
Woonmode is gespecialiseerd in houten vloeren en parket. In onze woonwinkel in Rijswijk, dichtbij Den Haag, vindt u een ruime sortering houten vloeren in alle mogelijke houtsoorten.

Op onze uitgebreide parketafdeling, vindt u alles op het gebied van massief houten vloeren, duoplank en lamel parket. Daarbij presenteren wij in onze woonwinkel op vele grote showvloeren de nieuwste type vloeren. Na onze recente uitbreiding van onze afdeling, is Woonmode met recht één van de grootste specialisten van de regio Den Haag/ Rijswijk/Delft.

Woonmode: kwaliteit en duurzaamheid geboden
Woonmode is uw bezoek zeker waard bij de zoektocht naar een parket vloer in de regio Den Haag. De vloer is het meest belaste onderdeel van uw interieur. Onze parket vloeren zijn gemaakt van duurzaam hout. Wij werken enkel met FSC gecertificeerde vloeren en leveranciers.

Het hout is afkomstig van duurzaam bijgehouden bossen uit de hele wereld. Dit garandeert de hoge kwaliteit en de lange levensduur van uw vloer.

Deskundig advies
Het aanschaffen van een houten vloer doet u niet ieder jaar. Laat u daarom goed adviseren. De houtspecialisten van Woonmode, adviseren u graag over de verschillende houtsoorten en afwerking.

Ook voor een compleet interieuradvies bent u in onze woonwinkel in Rijswijk, aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie combinaties met uw vloer, gordijnen/ zonwering en eventueel behang.

Houten vloeren in ieder budget
Woonmode biedt u houten vloeren binnen ieder budget. Zo kunt u ook voor een voordelige houten vloer uitstekend slagen bij Woonmode.


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.