Contact opnemen


Welkom bij de shutter specialist van de regio Den Haag!

Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door het stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop het licht wordt doorgelaten. Shutters zijn exclusieve houten binnenluiken.  Woonmode werkt enkel met originele shutters, dat wil zeggen: gemaakt van echt lindehout. Hierdoor bent u verzekerd van een schitterende raambekleding en jarenlang woonplezier!

Type shutters
Shutters zijn niet alleen een zeer effectieve vorm van zonwering, ze zijn ook bijzonder decoratief. Bij Woonmode in Rijswijk, dé specialist voor wooninrichting in de regio Den Haag, vindt u shutters in een breed scala aan modellen en kleuren. In onze showroom presenteren wij alle type shutters, van de classic look tot modern (clear view).

Maatwerk en de beste kwaliteit voor de laagste prijs
Onze meest populaire lijn zijn de Basix shutters. Deze originele shutter, zijn kwalitatieve volhouten maatwerkshutters. Doordat Basix shutters in grote hoeveelheden geproduceerd worden kunnen wij deze aan uiterst lage prijzen aanbieden. Basix houten shutters zijn de goedkoopste volhouten shutters op de markt!

Tijdelijk actie
Woonmode biedt u de kans om shutters te bestellen tegen de scherpste prijs in de markt. Van 349,00 p/m2, voor 299,00 p/m2. Graag informeren wij u verder in onze showroom. Breng daarom een bezoek aan de Woonmode Megastore in Rijswijk.

Meten en montage van de shutters
Ons professionele montageteam meet de shutters bij u thuis exact in, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking. Nadat de shutters voor u op maat zijn gemaakt, worden deze vakkundig geplaatst door ons montageteam.

Over Woonmode
Woonmode in Rijswijk is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In onze Woonmode Megastore vindt u op 1200 m2 de nieuwste trends en collecties op het gebied van woninginrichting. U krijgt van ons de persoonlijke service die u mag verwachten van een familiebedrijf. Woonmode, al 25 jaar uw bezoek zeker waard!   


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.