Contact opnemen


Welkom bij Woonmode, de grootste vloerenspecialist van de regio Den Haag

Op zoek naar mooi tapijt voor uw woning of kantoor?
Deze zachte en comfortabele vloerbedekking geeft sfeer en warmte aan ieder interieur. Voor woonkamer, slaapkamer, kantoor en trap. Door de hoge kwaliteit van de garens, en de vuilwerende bescherming, is tapijt tegenwoordig ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Woonmode is de grootste specialist op het gebied van textiele vloerbedekking in de regio Rijswijk, Den Haag, Delft. Op onze grote tapijtafdeling vindt u de nieuwste collecties van a-merken als Parade, Bonaparte en Desso. Duur? Welnee, wij bewijzen al 25 jaar dat een sfeervolle inrichting binnen ieder budget kan! Daarbij bieden wij u de laagste prijsgarantie op alle a-merken!

Voor de liefhebbers heeft Woonmode ook exclusieve tapijtcollecties in het assortiment. Van prachtige wollen vloerbedekking van de Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers bijvoorbeeld. Maar ook velourstapijt, sisal en katoentapijt vindt u bij Woonmode.

Laminaat en houten vloeren
Ook wanneer u op zoek bent naar een laminaat- of houten vloer is Woonmode dé specialist van de regio Haaglanden. In onze woonwinkel in Rijswijk presenteren wij op grote stalen en showvloeren de mooiste vloeren van Europa. Woonmode is dealer van alle bekende merken, en biedt daarnaast een uitgebreide Home Collectie met vele schitterende en duurzame laminaatvloeren voor de scherpste prijzen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende kwaliteiten in de vloeren, ondervloeren en plinten.

Bij Woonmode bent u verzekerd van de beste prijs, aangezien wij u de laagste prijs garantie bieden op alle merken!

Vinyl en PVC vloeren
Ontdek hoe mooi vinyl kan zijn! De nieuwste vinylvloeren zijn zó mooi en natuurgetrouw, dat met name de houtpatronen niet meer van echt te onderscheiden zijn. Maar ook in tegelmotief, grindvloeren en vele trendy kleuren is vinyl en pvc leverbaar. Op onze afdeling ziet u op grote showvloeren hoe mooi deze vloeren uitkomen in een grote ruimte. Laat u informeren door de adviseurs van Woonmode in onze woonwinkel in Rijswijk. Uw bezoek zeker waard!

Onze eigen stoffeerders en parketteurs zijn de vakmensen op de vloer
Voor het vakkundig plaatsen van uw tapijt, vinyl en het plaatsen van uw laminaatvloer of houten vloer staan onze vakmensen op de vloer garant. Ook wanneer u uw oude vloerbedekking wilt laten verwijderen en/ of uw meubels wilt laten verplaatsen, staan wij voor u klaar.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!
In grote woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, dichtbij Den Haag, vindt u de mooiste tapijtcollectie van de regio. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en uitstekende service. Profiteer van onze scherpe acties en aanbiedingen op schitterende tapijtkwaliteiten van de bekende merken, en breng een bezoek aan de Woonmode Megastore in Rijswijk.

Woonmode uw bezoek zeker waard!

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.