Contact opnemen


De grootste woonwinkel

Op zoek naar een woonwinkel dichtbij Den Haag?
Woonmode is al 24 jaar de best gesorteerde woonwinkel van de regio Den Haag. In onze woonwinkel in Rijswijk dichtbij Den Haag hebben wij twee grote etages, waar onze producten overzichtelijk worden gepresenteerd. Zo bieden wij u de grootste collecties vloeren, gordijnen, zonwering en behang. Kortom, alles voor de inrichting van uw woning, vindt u onder één dak bij Woonmode.

Woonmode, de grootste woonwinkel van de regio Den Haag
Na onze recente verbouwing is de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, de grootste woonwinkel van de regio Den Haag. Zo zijn wij in staat om u onze schitterende collecties op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren.

Bent u woonachtig in Zuid Holland en wilt u binnenkort uw woning inrichten? Dan is een bezoek aan Woonmode in Rijswijk zeker de moeite waard.

Onze collecties
Op het gebied van vloeren werken wij met de collecties van toonaangevende fabrikanten en merken uit heel Europa. Zo bent u verzekerd van duurzame kwaliteiten voor jarenlang woonplezier. Ook onze unieke gordijncollectie is een echte sfeermaker voor ieder interieur!

Wat raambekleding en zonwering betreft is Woonmode de grootste specialist van de regio Den Haag, Rjswijk, Delft. Wij bieden u een zeer grote keuze in alle prijsklassen, en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Brengt u dus een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk, nabij Den Haag, en laat u inspireren.

Deskundig advies
Onze adviseurs staan voor u klaar, en helpen u graag met het inrichten van uw kamer, of gehele woning. Bij Woonmode is deskundig interieuradvies altijd gratis!

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.