Contact opnemen


De grootste specialist in zonwering in de regio
Den Haag

Op zoek naar binnenzonwering voor uw woning of kantoor?
Woonmode is al 25 jaar dé specialist in zonwering van de regio Den Haag voor particulieren en bedrijven. In onze woonwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag vindt u een zeer brede collectie aan alle mogelijke zonweringproducten.

Onze collectie bestaat onder andere uit horizontale jaloezien, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisses, duettes, silhouettes, shutters, multishades, horren en screens.

Woonmode is hoofddealer van vrijwel alle a-merken, zoals Luxaflex, Bece, Verosol en Multisol. Daarnaast bieden wij met onze Woonmode Home Collectie een superscherp geprijsd alternatief.

De grootste zonwering showroom van de regio Den Haag
Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk, op nog geen 10 minuten rijden van Den Haag centrum. Hier presenteren wij de nieuwste Luxaflex Inspiration Shop. Ook vindt u bij Woonmode de eerste Verosol Studio van Nederland!

Alle mogelijke producten op het gebied van zonwering kunt u uitgebreid zien en proberen in onze woonwinkel.

Onze vriendelijke en deskundige adviseurs helpen u graag met het geven van een goed kleur- en technisch advies. Zo kunnen wij u in door middel van licht- en warmtemetingen en ons 'energie-besparings-systeem' exact aangeven hoeveel graden een bepaald product aan warmtebesparing geeft. Dit systeem in uniek in Nederland!

Ook voor advies aan huis is Woonmode u graag van dienst. Onze specialist meet de maten nauwkeurig bij u op, en kan u advies geven over welke producten voor uw woonsituatie het meest geschikt zijn.Ruime keuze in alle prijsklassen
Bij Woonmode in Rijswijk, dichbij Den Haag, vindt de grootste keuze van de regio op het gebied van zonwering. Wij zijn dealer van alle a-merken, maar kunnen u ook van dienst zijn voor voordelige producten. Met onze Home Collectie zelfs voordeliger dan de bouwmarkt!

Brengt u daarom een bezoek aan de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610 of per email op info@woonmode.nl


 
 


Grotere kaart weergeven

Woonmode adresgegevens
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: +31 70 3960610
Fax: +31 70 3946906
Email: info@woonmode.nl


Openingstijden 
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17.00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Wij zijn de specialist in de omgeving Voorburg, Leidschendam, Delft, Westland, Zoetermeer, Rijswijk en Den Haag.