Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning en bent u lid van een kopersvereniging, of wordt deze opgericht?

Kom dan eens praten met Woonmode over de vele voordelen die wij uw vereniging te bieden hebben.

Als één van de grootste complete woninginrichters van de provincie Zuid Holland, zijn wij gespecialiseerd in alles voor de inrichting van uw woning. In onze grote en moderne woonwinkel, vindt u een enorme keuze in de nieuwste collecties op het gebied van o.a. vloeren, gordijnen en zonwering onder één dak!

Woonmode is dealer van alle bekende merken, biedt u een deskundig advies, uitstekende service en vakwerk door eigen stoffeerders, parketteurs, atelier en zonweringmonteurs.

Duur? Welnee, sfeervol inrichten is een kwestie van smaak, niet van geld. Door de grootte van onze collecties, kunt u binnen ieder budget slagen bij Woonmode!

Huidige samenwerkingen
Momenteel heeft Woonmode samenwerkingen met diverse kopersverenigingen/ nieuwbouwprojecten uit de regio. Bent u lid van deze vereniging, of toekomstig bewoner van deze nieuwbouwprojecten? Brengt u dan een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk.

Meer informatie over de lopende projecten, vindt u hier.

Een nieuwe kopersvereniging?
Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning en zijn er plannen voor het opstarten van een kopersvereniging, of is deze er al?

Neemt u dan contact op met Woonmode voor het maken van speciale projectafspraken!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Woonmode voor uw nieuwbouwproject kan betekenen, of wilt u een afspraak maken? Stuurt u ons een email naar info@woonmode.nl met uw gegevens en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze woonwinkel, of kunt u ons bereiken op telefoonnummer:
+31 70 3960610.

Meer informatie over wat Woonmode uw kopersvereniging kan bieden, vindt u hier.