Woonmode logo
Al 25 jaar de grootste Laminaatspecialist regio Den Haag

Laminaat van alle bekende merken, altijd voor de scherpste prijs

Woonmode is al sinds 1985 de grootste laminaatspecialist van de regio Den Haag, Rijswijk en Delft. Op onze nieuwe laminaatafdeling vindt u meer dan 500 schitterende laminaatvloeren. Daarbij hebben wij de nieuwste kwaliteiten gepresenteerd op grote showvloeren, zodat u een perfecte indruk kunt krijgen van de vloeren.

Deskundig laminaatadvies
Woonmode onderscheidt zich door het geven van een goed en vakkundig advies. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de nieuwste innovaties op laminaatgebied. Ook voor kleuradvies voor uw totaalinrichting bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Woonmode bewijst al sinds 1985 dat een deskundig advies en scherpe prijzen uitstekend samen kunnen gaan!

Erkend dealer van alle bekende merken en fabrikanten
Woonmode gaat voor kwaliteit en werkt uitsluitend kwaliteitsvloeren van 's werelds beste fabrikanten, zoals Quick Step, Balterio, Berry Alloc en Meister. Uiteraard met de volledige fabrieksgaranties die u van een van Nederlands grootste laminaatspecialisten mag verwachten. Woonmode biedt u daarbij de laagste prijs garantie op de collecties van alle a-merken, zo bent u dus altijd verzekerd van de beste deal!

Daarbij bieden wij u een grote keuze in onze Home Collectie, waar u voor de budgetprijzen uitstekend kunt slagen voor een mooie laminaatvloer!

Scherpste prijzen
Wanneer u op zoek bent naar een mooie laminaatvloer voor de scherpste prijs, dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Door onze speciale jubileumactie profiteert u deze maand van de įllerscherpste prijzen van Nederland op uw laminaatvloeren van o.a. Quick Step en Balterio laminaat.

Het belang van een goede ondervloer bij laminaat
Laminaat kent vele voordelen. Het is sterk, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Aan de andere kant heeft laminaat ook een aantal mindere eigenschappen. Zo kan laminaat wat "hol" klinken in uw kamer.

Woonmode heeft hier de oplossing voor! Met onze speciale ondervloeren heeft u geen last meer van het "klik-klak" geluid, en klinkt uw laminaatvloer als een massief houten vloer. Graag laten wij u dit zien en horen in onze woonwinkel.

Grote keuze in alle mogelijke plinten voor uw laminaatvloer
Ook voor uw plintafwerking biedt Woonmode u de grootste keuze. Met meer dan 200 kleuren in deklijsten en hoge plinten, heeft u bij Woonmode altijd de mooiste afwerking. Daarnaast bieden wij vele mogelijkheden in schitterende MDF plinten, in vele soorten en maten.


Kies voor een perfectie plaatsing van uw vloer door onze parketteurs!
Wilt u verzekerd zijn van een vakkundige installatie van uw laminaatvloer? Laat deze dan plaatsen door Woonmode. Wij werken met eigen vakmensen, zodat u de garantie heeft op een perfecte installering van uw vloer.

De garantie van een betrouwbaar bedrijf
Woonmode is graag uw partner als het om uw vloer gaat. Wij bieden u de beste service, advies en garanties. Daarbij staan wij altijd voor u klaar als u vragen of een probleem heeft. Woonmode bestaat sinds 1985 en is de hoofddealer van alle bekende merken. Daarbij zijn wij als woonwinkel erkend door de CBW.


Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Bezoek onze inspirerende showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van laminaatvloeren, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610.

Indien door u gewenst kunnen wij met stalen bij u thuis langskomen en direct de maten inmeten. Ook voor vrijblijvend advies aan huis kunt u een afspraak maken met Woonmode.