Woonmode is al vele jaren de grootste specialist in Luxaflex raamdecoratie van de regio Haaglanden. In onze grote woonwinkel in Rijswijk, vlakbij Den Haag, vindt u alle Luxaflex producten gepresenteerd, zodat u deze kunt zien, ervaren en testen. Luxaflex biedt een zeer grote keuze in producten als horizontale jaloezien, rolgordijnen, lamellen, houten jaloezien, vouwgordijnen, horren en meer.

Nieuw is onze Luxaflex Outdoor Shop, waar u alle mogelijke buitenzonwering producten kunt ervaren. Luxaflex Outdoor biedt een brede collectie in o.a. knikarmschermen, uitvalschermen, screens, buitenjaloezien en markiezen. Luxaflex Outdoor onderscheidt zich in kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid, voor een verrassend scherpe prijs.

Onze ervaren adviseurs informeren u graag over de verschillende Luxaflex producten, zodat u het beste product kunt kiezen voor uw persoonlijke woonsituatie. Onderstaand vindt u een overzicht van de producten van Luxaflex, zodat u alvast een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden die Woonmode en Luxaflex u kan bieden.

Bent u op zoek naar raambekleding en/ of zonwering voor uw bedrijf of kantoor? Ook dan is Woonmode u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de grootste showroom van Luxaflex, in de woonwinkel van Woonmode in Rijswijk. Eenvoudig te bereiken via openbaar vervoer of met de auto. Parkeren doet u veilig en makkelijk in parkeergarage P1, welke via de Prinses Beatrixlaan te bereiken is.

Wilt u direct een afspraak maken voor gratis inmeten of vrijblijvend advies bij u thuis, neemt u dan telefonisch contact met ons op 070-396 06 10.