De Marmoleum en linoleum specialist van de regio Den Haag voor uw woning of project

Marmoleumvloeren: duurzaamheid en uitstraling van een natuurlijk product
Marmoleum is een uiterst sterke en onderhoudsvriendelijke vloer en is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven.

Naast de bekende rollen Marmoleum (Marmoleum thuis selectie) zijn er bijvoorbeeld ook Marmoleum tegels, voor wie houdt van een decoratieve blokkenvloer. Nieuw is de Piet Boon selectie met een fraaie collectie trendy kleuren en dessins.

En Marmoleum click, het paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden dat eenvoudig zelf te installeren is. Bij Woonmode kunt u terecht voor een uitgebreide keuze!

Woonmode is sinds 1985 Marmoleum specialist en is ook u graag van dienst voor de vakkundige plaatsing van deze schitterende vloer. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor een kleine ruimte, gehele woning of groot project, Woonmode is uw beste partner!

Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen die garant staan voor vakwerk.

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.Waarom voor uw Marmoleum naar Woonmode?
● Erkend Marmoleumspecialist sinds 1985
● Deskundig advies door enthousiaste specialisten
● Grote keuze in kleur en kwaliteit
● Eigen vakkundige vloerenleggers in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

Bezoek onze showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van pvc vloeren, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u alle grote stalen en verschillende showvloeren. Daarbij kunnen wij u alles vertellen over PVC vloeren.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610. Indien door u gewenst kunnen wij met stalen bij u thuis langskomen en direct de maten inmeten. Ook voor vrijblijvend advies aan huis kunt u een afspraak maken met Woonmode.