Woonmode logo                                                            
   
Woonmode Megastore Rijswijk De service van Woonmode

1200m2 complete woninginrichting onder één dak

Bij Woonmode vindt u onder één dak alles op het gebied van vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang en karpetten.
Op onze nieuwe beddenafdeling presenteren wij daarbij een grote collectie matrassen en boxsprings.

Recent is de woonwinkel van Woonmode verbouwd tot de grootste woonwinkel van de regio Den Haag. Laat u inspireren door de vele showvloeren en sfeerpresentaties. Daarbij helpen onze ervaren adviseurs u graag met de inrichting van uw kamer/ woning/ project.

Woonmode is dealer van alle bekende merken en biedt daarnaast een voordelig geprijsd alternatief met onze Woonmode Home Collectie.
Hiermee bewijzen wij al 30 jaar dat mooi wonen binnen ieder budget mogelijk is!

Woonmode onderscheidt zich met een grote en veelzijdige collectie, deskundig advies, goede service en de scherpste prijzen!

PVC Vloeren actie
25% korting op gordijnstoffenGratis en deskundig interieuradvies
Comlete boxspring vanaf €999,-Laagste prijsgarantie op merklaminaat

Kopersvereniging
Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning en is er voor uw wijk een kopersvereniging? Dan is Woonmode graag uw partner! Door samenwerking met Woonmode, profiteert u met uw kopersvereniging van speciale projectvoordelen op bijvoorbeeld uw laminaatvloer, gordijnen en zonwering bij Woonmode? Neemt u dan contact met ons. Meer informatie over onze mogelijkheden vindt u
hier.

Projectstoffering
Ook voor projectinrichting en projectstoffering is Woonmode u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van projecttapijt, laminaat, marmoleum, vinyl, zonwering en gordijnen. Woonmode wordt met grote regelmaat ingeschakeld door bedrijven en overheid uit heel Nederland.

Meer informatie over onze mogelijkheden en referenties vindt u hier
.De nieuwe Luxaflex 2014 collectie

Reviews van onze klanten
Bij Woonmode staan service en een goed advies hoog in het vaandel. Bent u klant bij Woonmode, dan zijn wij benieuwd naar uw mening en ervaring. Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten, klik dan hier voor actuele reviews en beoordelingen.

Karpetten actie, grootste keuze en de scherpste prijzenScherpe kortingen op Tapijt

Like en deel onze Facebook pagina en WinPoef in vele kleuren te koop bij Woonmode Megastore

Nieuwbouwprojecten
Woonmode werkt samen met diverse woningcorporaties en projectontwikkelaars. Door de speciale afspraken die met Woonmode worden gemaakt, profiteren bewoners van deze nieuwbouwprojecten van speciale voordelen. Gaat u dus wonen in nieuwbouwproject Villapark Eijkelenburgh, Rijswijk Buiten of één van de andere nieuwbouwwijken in de regio Den Haag, breng dan een bezoek aan de woonwinkel van Woonmode.

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse actuele projecten, een overzicht van alle lopende projecten vindt u hier.

Wilt u meer weten of deze ook voor uw project gelden, of wilt u met uw kopersvereniging speciale projectafspraken maken met Woonmode? Neem dan contact op via info@woonmode.nl of bel op 070-3960610.


Woonmode is partner van wonen a la CarteWoonmode is partner van Dura Vermeer
Woonmode is partner van Vestia WonenWoonmode is partner van AM Wonen  
 

Klik op onderstaande producten voor meer informatie

Tapijt
Gordijnen Karpetten
Laminaat
Vitrages Boxsprings
Vinyl
Zonwering Matrassen
Pvc
Horren Seniorledikanten
Houten vloeren
Behang Bedtextiel
Marmoleum
Buitenzonwering Kussens/ dekbedden
 

Winkelcentrum In de Bogaard | Bogaardplein 6 | 2284 DM Rijswijk | Telefoon 070-3960610 | info@woonmode.nl | © Disclaimer 2013