Bent u op zoek naar een betrouwbare én betaalbare specialist voor uw projectstoffering?

Dan is Woonmode Project u graag van dienst! Woonmode Project is sinds 1985 gespecialiseerd in projectstoffering, en kan u van dienst zijn voor de levering van alle mogelijke vloeren, gordijnen en zonweringsystemen.

Onze deskundige projectadviseurs zijn onze specialisten, die u kunnen adviseren over alle mogelijke producten. Wij zijn op de hoogte van de technische eisen en producteigenschappen. Daarbij bieden onze kleurstylisten de garantie voor een passende sfeer voor uw project.

Dealer
Woonmode Project is dealer van alle bekende fabrikanten. Een overzicht vindt u hier.

Recente referenties
Woonmode Project heeft ruim 25 jaar ervaring als projectinrichter, en heeft vele referenties. Een overzicht van onze recente referenties vindt u hier.

Assortiment
Woonmode Project is gespecialiseerd in de levering en installering van o.a. alle mogelijke vloeren, gordijnen, zonweringsystemen. Onderstaand vindt u meer informatie over deze producten.

Tapijt
Onze tapijtcollectie biedt een breed scala aan kwaliteiten, kleuren en soorten. Daarbij kunnen wij u binnen ieder budget van dienst zijn. Van zeer voordelige tot zeer luxueuze kwaliteiten. Tapijt is een sfeervolle en duurzame vloerbedekking, en uitermate goed geschikt voor kantoren of andersoortige projecten.

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen vakstoffeerders. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle tapijtfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze tapijtcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Vinyl
In onze vinylcollectie vindt u de nieuwste vinylsoorten van Europa's toonaangevende fabrikanten. Vinyl is uitermate geschikt als vloerbedekking voor veelbelopen ruimtes die makkelijk schoongemaakt moeten worden. Zelfs grote hoeveelheden vocht zijn voor dit vloertype geen probleem!

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen vakstoffeerders. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle vinylfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze vinylcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nlMarmoleum
Marmoleum is een ijzersterk product en zeer goed geschikt voor zwaarbelaste ruimtes. Van kantoor tot praktijk, school en ziekenhuis. Marmoleum is een type vloerbedekking voor jarenlang gebruik zonder zorgen. Net als vinyl laat Marmoleum zich eenvoudig reinigen, en is deze vloer ook uitermate goed geschikt voor vocht.

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen vakstoffeerders. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle marmoleumfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze marmoleumcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Laminaat
In onze laminaatcollectie vindt u de nieuwste vinylsoorten van Europa's toonaangevende fabrikanten. Laminaat in de kwaliteit die wij u kunnen bieden, is een schitterende en duurzame vloer, die de ingerichte ruimte de natuurlijke sfeer van echt hout geeft.

Ook laminaat is makkelijk in onderhoud en zeer goed geschikt voor zwaar belopen ruimtes. Laat u zich bij laminaat ook goed voorlichten over de nieuw type ondervloeren.

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen parketteurs. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle laminaatfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze laminaatcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Parket
Parket, of houten vloeren is een schitterende vloer voor uw kantoor of project. Wij bieden u een groot aantal verschillende kwaliteiten in alle mogelijke houtsoorten. Daarbij bieden wij vele mogelijkheden in verschillende afwerkingen als olie, hardwax en lak.

De sfeer van een echte parket of houten vloer is uniek. Mits goed verwerkt, ook prima geschikt voor zwaarder belopen ruimtes.

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen parketteurs. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle parketfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze parketcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Tapijttegels
Onze tapijttegelcollectie biedt een breed scala aan kwaliteiten, kleuren en soorten. Daarbij kunnen wij u binnen ieder budget van dienst zijn. Van zeer voordelige tot zeer luxueuze kwaliteiten. Tapijttegels zijn praktisch, duurzaam en geven sfeer in de ruimtes. Bovendien is het bij tapijttegels eenvoudig om een tegel te verleggen/ vervangen, indien dit door beschadiging noodzakelijk is.

De verwerking van de materialen wordt verricht door onze eigen vakstoffeerders. Zo heeft u de garantie voor een vakkundige stoffering van het tapijt. Woonmode Project is dealer van vrijwel alle tapijttegelfabrikanten. Wilt u meer informatie over onze tapijttegelcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Zonwering
Op het gebied van zonwering is Woonmode Project al 24 jaar één van de grootste specialisten van Nederland. Woonmode Project is uw beste partner, voor ieder groot of klein project. Of het nu gaat om de levering/ installering van een aantal lamellen of rolgordijnen, of de installering van 1000 producten.

Wij zijn dealer van alle grote fabrikanten als Luxaflex, Verosol en Bece. Daarbij bieden wij een budgetcollectie, wanneer er gewerkt moet worden met een kleiner budget. Woonmode Project is van alle markten thuis, en presenteert alle mogelijke producten en systemen uitgebreid in onze showroom in Rijswijk.

Ook voor advies op locatie zijn wij u graag van dienst. Uiteraard worden alle maten vakkundig door onze specialisten ingemeten. Daarbij houden wij ook de installatie van de producten in eigen hand, zodat u de garantie heeft van een perfecte afwerking.

Wilt u meer informatie over onze zonweringproducten, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Gordijnen & Vitrages
Bent u op zoek naar gordijnen en/ of vitrages voor uw kantoor/ winkel/ praktijkruimte etc.? Dan is Woonmode Project u graag van dienst. Wij bieden u de grootste stoffencollectie van de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, en bieden u een zeer ruime selectie in de nieuwste collecties van bekende fabrikantenmerken. Ook in brandvertragende stoffen hebben wij een ruime sortering.

Ook voor (kleur)advies op locatie zijn wij u graag van dienst. Uiteraard worden alle maten vakkundig door onze specialisten ingemeten. Daarbij houden wij ook de installatie van de railsen/ gordijnen in eigen hand, zodat u de garantie heeft van een perfecte afwerking.

Wilt u meer informatie over onze gordijnen- & vitragecollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Behang
Wilt u uw kantoor/ winkel laten behangen, dan is Woonmode Project u graag van dienst. Wij bieden een ruime sortering in hoogwaardig behang, dat geschikt is voor projectgebruik. In alle mogelijke papiersoorten, kwaliteiten, kleuren en prijzen.

Ook voor het behangen kunt u Woonmode Project inschakelen. Wilt u meer informatie over onze behangcollectie, of een afspraak maken?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Karpetten
Bent u op zoek naar een karpet voor uw kantoor of bedrijf? Dan is Woonmode Project de specialist. In onze showroom presenteren wij een collectie van 1200 karpetten op voorraad.

In standaard maten, maar ook voor karpetten op maat bieden wij vele mogelijkheden. In uiteraard de kleur die u wenst. Woonmode Project levert karpetten in verschillende garens als wol, polyamide en polypropyleen, zodat u binnen iedere prijsklasse kunt slagen voor een karpet bij Woonmode.

Wilt u meer informatie over onze karpettencollectie, of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom?

Neemt u dan telefonisch contact met ons op via +31 70 3960610 of per email info@woonmode.nl

Uiteraard bent u ook van harte welkom zonder afspraak.