Pvc vloeren
Bent u op zoek naar een bertrouwbare specialist voor de plaatsing van uw pvc vloer? Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Woonmode bestaat sinds 1985 en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot de grootste woninginrichter van de regio Den Haag. Woonmode heeft zeer veel ervaring in het plaatsen van PVC vloeren in woningen en projecten, als winkels, kantoren, overheidsgebouwen, scholen etc.

Wij bieden u een grote collectie vloeren, waaronder PVC, die door onze eigen vakmensen professioneel worden geplaatst. Z bent u verzekerd van vakwerk en een jarenlange garantie op woonplezier van uw vloer!

Woonmode is dealer van vele bekende merken als Quick Step, Forbo, Ambiant en Gerflor. Daarbij bieden wij u een grote keuze in onze home collectiemerk Riviera.Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Waarom uw PVC vloer kopen bij Woonmode?
● De grootste specialist van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste vakmensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakmensen
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

* in vertrekken boven de 15m

Bezoek onze showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van pvc vloeren, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u alle grote stalen en verschillende showvloeren. Daarbij kunnen wij u alles vertellen over PVC vloeren.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610. Indien door u gewenst kunnen wij met stalen bij u thuis langskomen en direct de maten inmeten. Ook voor vrijblijvend advies aan huis kunt u een afspraak maken met Woonmode.