Gaat u wonen in nieuwbouwproject Rijswijk Buiten?

Dan heeft Woonmode goed nieuws voor u!

Als grootste woninginrichter van Rijswijk werken wij in project Rijswijk Buiten samen met Dura Vermeer en de Rabobank.

Als partner in het project is Woonmode exact op de hoogte van het nieuwbouwproject. Omdat er in het deelproject de Tuinen van Sion gewerkt wordt met een lage temperatuursvloerverwarming en -koeling is het van groot belang u goed te laten voorlichten bij de keuze van uw vloer. Woonmode kent de eisen die gelden aan bijvoorbeeld de ondervloeren en biedt u hier uitstekende oplossingen voor aan.

Woonmode is aanwezig op diverse kopersavonden die georganiseerd worden door Dura Vermeer, zodat u in staat bent vragen te stellen over wat wél en niet kan op het gebied van vloeren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze grote woonwinkel gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, op nog geen 5 minuten rijden van uw toekomstige nieuwe woning.

Door onze speciale afspraken profiteert u als nieuwe bewoner van o.a. een exclusieve projectkorting op onze gehele collectie!Over Woonmode
Woonmode is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste woonwinkels van Nederland. Zo is Woonmode dé complete specialist voor de inrichting van uw nieuwe woning. Onze collectie bestaat o.a. uit:

Laminaat Gordijnen Behang
Tapijt Vitrages Karpetten
Vinyl Raamdecoratie Boxsprings
Parket Binnenzonwering Matrassen
PVC Buitenzonwering Bedtextiel
Marmoleum Horren Dekbedden/ Hoofdkussens

Dealer van alle merken
Woonmode is dealer van alle bekende merken, zoals Quick Step, Parade, Novilon, MFlor, Eijffinger, Luxaflex en vele andere toonaangevende fabrikanten op het gebied van vloeren, raambekleding en behang.

Met onze Woonmode Home Collectie bieden wij u ook een superscherp geprijsd alternatief, zodat u binnen ieder budget bij Woonmode kunt slagen.


Een deskundig advies en vakwerk door eigen stoffeerders, parketteurs en monteurs
Naast onze grote collectie en scherpe prijzen staat Woonmode voor vakwerk. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers helpen u graag met de sfeervolle inrichting van uw toekomstige woning. Woonmode werkt met eigen stoffeerders, parketteurs, monteurs en behangers, zodat de kwaliteit van ons werk gegarandeerd is.Speciale projectkorting voor bewoners van nieuwbouwwijk Rijswijk Buiten

Door onze speciale projectafspraken profiteert u bij Woonmode van 15% korting op onze complete collectie. Zo heeft u het voordeel van het vakwerk van Woonmode en de scherpste prijzen voor de inrichting van uw nieuwe woning.

Naast de speciale projectkorting, bieden wij u meer extra voordelen, zoals:

● Gratis deskundig kleuradvies (ook advies-aan-huis mogelijk)
● Gratis inmeten
● Gratis stofferen van tapijt en vinyl in kamers
● Gratis maken van gordijnen en vitrages
● Gratis meten en gratis montage van zonweringen/ raamdecoratie

U bent van harte uitgenodigd!
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk. Bij voorkeur op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij een spontaan bezoek aan Woonmode.

U vindt de woonwinkel van Woonmode, vlakbij uw toekomstige nieuwe woning, in winkelcentrum In de Bogaard. Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

Woonmode Megastore
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk
Telefoon 070-3960610
Email info@woonmode.nl

Klikt u hier voor de homepage van de website van Woonmode.

Woonmode Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17:00 uur

* iedere laatste zondag van de maand

 

Klik op onderstaande producten voor meer informatie

Tapijt
Gordijnen Karpetten
Laminaat
Vitrages Boxsprings
Vinyl
Zonwering Mattrassen
Pvc
Horren Seniorledikanten
Houten vloeren
Behang Bedtextiel
Marmoleum
Buitenzonwering Kussens/ dekbedden
 

Winkelcentrum In de Bogaard | Bogaardplein 6 | 2284 DM Rijswijk | Telefoon 070-3960610 | info@woonmode.nl | © Disclaimer 2010