D specialist in shutters van de regio Den Haag

Wat zijn Shutters?
Shutters zijn als het ware verstelbare houten louvreluiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en enorm isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het prachtige, stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Perfecte lichtbeheersing van uw shutters
Houten shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing, volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnenschijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het zonlicht weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven n naar beneden, zodat u het invallend zonlicht maximaal kunt beheersen.

Maatwerk
Onze shutters worden precies ingemeten in uw raam. Vervolgens wordt het aantal luiken bepaald, hetgeen betekent dat de luiken per raam verschillende hoogte en breedte kunnen hebben. Het prettige van maatwerk is dat met uw wensen echt rekening gehouden kan worden. Professionele montage garandeert 100% tevredenheid over het eindresultaat.

Copa BasiX
Woonmode werkt veel met de shutters uit de Copa Basix serie. Deze schitterende shutters hebben bovendien de scherpste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.

Prijsgarantie
Tijdelijk profiteert u van Woonmode van een scherpe korting op de originele shutters van a-merk Copa. Copa is n van de grootste fabrikanten van hoogwaardige shutters van de wereld. Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk voor onze actuele prijzen. Woonmode u de beste service en laagste prijsgarantie op kwaliteitsshutters.

Meten & vakkundige montage
Onze deskundige zonweringmonteurs meten uw raammaten altijd als service bij u thuis op, zodat u verzekerd bent van een perfecte maatvoering en afwerking. Daarbij zorgen er uiteindelijk voor dat alles op een deskundige manier wordt gemonteerd. 
 

Waarom voor uw shutters en zonwering naar Woonmode?
● De grootste specialist van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste vakmensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige maatnemers en monteurs in dienst
● CBW erkend
● Zeer scherpe prijzen

Brengt u een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.Levertermijn
Naast de ervaring en expertise is bovenal de snelle en stipte levertermijn een belangrijke troef geworden. De normale levertermijn van Copa shutters bedraagt circa 12 weken. Wij bieden echter de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze termijn in te korten tot 4 6 weken met Copa Xpress Service.