Specialist in boxsprings, matrassen en ledikanten van de regio Rijswijk en Den Haag

Boxsprings, ledikanten, matrassen
Op de vernieuwde beddenafdeling bij Woonmode vindt u een uitgebreide collectie boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.

Wij informeren u graag over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van complete slaapsystemen en adviseren u over het juiste matras voor u. Woonmode is dealer van bekende merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen bedden.

Op onze slaapafdeling kunt u in alle rust en privacy de vele verschillende matraskwaliteiten zelf uitproberen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Hoofdkussens en dekbedden
Ook op het gebied van kussens en dekbedden vindt u bij Woonmode een grote collectie. Met meer dan 20 soorten hoofdkussens uit voorraad leverbaar, die u allemaal zelf kunt uitproberen op onze beddenafdeling, bieden wij de grootste keuze van de regio Den Haag.

Over goede dekbedden kunnen wij u ook alles vertellen. Van alle mogelijke kwaliteiten in dozen dekbedden tot  synthetisch en wollen dekbedden. Bent u allergisch voor stof en huisstofmijt? Laat u dan goed adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij weten precies welke type dekbed het beste bij u past.

Woonmode biedt dekbedden in alle prijsklassen en heeft alle soorten op voorraad, zodat u voor uw dekbed altijd kunt slagen bij Woonmode.

Dealer van de bekende merken:


Waarom voor uw boxspring, ledikant en matras naar Woonmode?
● Zeer ruime collectie in alle prijsklassen
● Deskundig advies door specialisten
● Dealer van bekende a-merken
● Grote beddenafdeling waar u in alle rust en privacy kunt testen
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!