Woonmode, de grootste specialist in tapijt van de regio Den Haag

Tapijt
Tapijt is een zachte, duurzame en comfortabele vloerbedekking geeft sfeer en warmte aan ieder interieur. Voor woonkamer, slaapkamer, kantoor en trap. Woonmode is de grootste specialist op het gebied van textiele vloerbedekking in de regio Rijswijk, Den Haag en omstreken. Woonmode levert en stoffeert tapijt voor woningen en projecten.

Collectie
Op onze grote tapijtafdeling vindt u de nieuwste collecties van alle bekende merken als Parade, Bonaparte, Desso, Tretford, Interfloor, Ambiant en Yunieq.

Verder presenteren wij dit jaar onze Home Collection, waarin u een selectie vindt van schitterende tapijtkwaliteiten voor de scherpste prijzen.Exclusief
Voor de liefhebbers heeft Woonmode ook exclusieve tapijtcollecties in het assortiment. Van prachtige wollen vloerbedekking van de Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers bijvoorbeeld. Maar ook velourstapijt, sisal en katoentapijt vindt u bij Woonmode.

Deskundig advies
Onze enthousiaste verkoopadviseurs adviseren u graag over welk type tapijt het beste bij uw wensen past. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van sfeervolle combinaties met bijvoorbeeld gordijnen, zonwering, behang en uw meubels.

Scherpe prijzen
Woonmode staat voor de grootste woonwinkel van de regio, een schitterende tapijtcollectie, deskundig advies, vakwerk én zeer scherpe prijzen! Zo garanderen u wij de beste deal op de collecties van alle merken, zoals Parade, Bonaparte en Desso tapijt.

Oude vloer verwijderen? Geen probleem bij Woonmode
Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar ziet u op tegen de werkzaamheden als meubels verplaatsen en de oude vloer verwijderen? Geen probleem bij Woonmode!

Want wij nemen deze werkzaamheden graag van u over. Op slechts één dag verplaatsen wij uw meubels, verwijderen de oude vloer, plaatsen de nieuwe vloer en zetten de meubels weer netjes terug.

Daarbij wordt uw oude vloer door ons afgevoerd, zodat alles in één keer is geregeld. Wilt u meer informatie over deze dienst, neemt u dan contact op met Woonmode!

Waarom voor uw tapijt naar Woonmode?
● De grootste tapijtcollectie van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste mensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige stoffeerders in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

Eigen stoffeerders
Omdat tapijt een halfproduct is, dient dit vakkundig verwerkt worden. Woonmode heeft eigen vakstoffeerders in dienst, die uw vloerbedekking op vakkundige wijze stofferen. Zo heeft u de garantie van jarenlang woonplezier van uw vloerbedekking.

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Bezoek onze showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van tapijt, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u alle grote stalen en verschillende showvloeren. Daarbij kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden in tapijt.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610. Indien door u gewenst kunnen wij met stalen bij u thuis langskomen en direct de maten inmeten. Ook voor vrijblijvend advies aan huis kunt u een afspraak maken met Woonmode.