Woonmode is al bijna 30 jaar één van de grootste tapijtspecialisten van de Randstad en is hét adres voor alle bekende merken onder één dak.

Profiteer van onze speciale maandacties op Desso, Parade en Bonaparte tapijt! Nu tijdelijk 10% op vele tapijttoppers zoals Parade Palesse, Parade Studio, Desso Rodin, Bonaparte Chinchilla!

Bij Woonmode wordt uw tapijt gratis en vakkundig gestoffeerd in kamers* door eigen vakstoffeerders, zodat u verzekerd bent van vakwerk! Ook voor het stofferen van uw trap of traploper zijn wij u graag van dienst!Wilt u graag nieuwe vloerbedekking, maar ziet u op tegen werkzaamheden als oud tapijt verwijderen en/ of meubels verplaatsen? Ook geen probleem bij Woonmode. Informeert u naar onze speciale service-tarieven.

Of uw project nu groot is, of klein, Woonmode is u graag en goed van dienst!


Woonmode staat voor kwaliteit, goede service, vakmanschap en de scherpste prijzen. Daarom bieden wij u de laagste prijsgarantie op alle merken!

Bent u dus op zoek naar een mooie vloerbedekking, voor een scherpe prijs? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk!

* kamers>15m2


Klik hier voor alle lopende Woonmode acties.
Klik hier voor actuele reviews van onze klanten.