Verkoopmedewerker/ adviseur (v/m)
Voor onze woonwinkel in Rijswijk (winkelcentrum In de Bogaard) zijn wij op zoek naar een klantgerichte verkoopadviseur met een duidelijke salesfocus.

Functie-eisen
MBO+/HBO werk- en denkniveau. Vanzelfsprekend zit het verkopen je ‘in het bloed’. Je bent representatief, resultaatgericht en hebt goede contactuele en commerciële eigenschappen. Je bent bereid om op zaterdagen, zondagen en feestdagen te werken.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en leerzame job binnen een jonge, dynamische en informele organisatie. Door middel van verkoop- en producttrainingen word je binnen enkele jaren opgeleid tot allround binnenhuisadviseur. Naast het zelf actief verkopen, besteed je veel aandacht aan de kwaliteit van de verkoopactiviteiten in de winkel en het bijhouden van kennis en collecties. Daarnaast werk je ondersteunend aan de diverse webshops die Woonmode voert.

We stellen je in staat je talenten te tonen en verder te ontwikkelen. Dit alles tegen interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wannneer je in aanmerking wilt komen voor deze uitdagende functie, stuur dan je motivatiebrief en CV naar s.groen@woonmode.nl


Leerling vloerenlegger (man 16-21 jaar)

Woonmode is per direct op zoek naar een leerling vloerenlegger (stoffeerder/ parketteur) die gemotiveerd is om een mooi vak te leren. In een aantal jaar word je intern opgeleid tot allround vakman. Heb je interesse, reageer dan snel, want we hebben op dot moment nog slechts één vacature. NB deze functie is een startersfunctie, wij zijn op zoek naar mensen tussen de 16 en 21 jaar.

Achtergrond in het vak/ opleiding is een duidelijke pre.

Stuur een email met je cv naar s.groen@woonmode.nl en wij nemen contact met

Wannneer je in aanmerking wilt komen voor deze uitdagende functie, stuur dan je motivatiebrief en CV naar s.groen@woonmode.nl

Stagairs
Als erkend leerbedrijf is Woonmode graag je stagebedrijf. Volg je een opleiding als interieurstylist, verkoopadviseur, stoffeerder, parketteur of andere functie uit de woonbranche? Neem dan contact op met Woonmode!

Stuur een email naar s.groen@woonmode.nl en wij nemen contact met je op.