Gaat u wonen in nieuwbouwproject Villapark Eikelenburgh?

Dan heeft Woonmode goed nieuws voor u!

Woonmode is partner in nieuwbouwproject Villapark Eikelenburgh. Als grootste woninginrichter van Rijswijk e.o. zijn wij gespecialiseerd in alle mogelijke vloeren, behang, gordijnen, zonwering en meer. Op meer dan 1200m2 presenteren wij de nieuwste trends en kleuren in woninginrichting en staan onze deskundige binnenhuisadviseurs voor u klaar om samen met u uw nieuwe huis tot een echt sfeervol thuis te maken.

Door onze samenwerking met AM profiteert u bij Woonmode van een zeer scherpe projectkorting op de inrichting van uw nieuwe woning. Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze inspirerende woonwinkel in winkelcentrum In de Bogaard!
Of vraag uw gratis Woonmode Inspiratiepakket aan via email.


Over Woonmode
Woonmode is in 27 jaar uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige woonwinkels van Nederland. Zo is Woonmode dé complete specialist voor de inrichting van uw nieuwe woning. In onze winkel vindt u op meer dan 1200m2 alles om uw woning compleet in te richten, zo bestaat onze collectie o.a. uit:
Laminaat Gordijnen Behang
Tapijt Vitrages Karpetten
Vinyl Raamdecoratie Boxsprings
Parket Binnenzonwering Matrassen
PVC Buitenzonwering Bedtextiel
Marmoleum Horren Dekbedden/ Hoofdkussens

Dealer van alle merken

Woonmode is dealer van alle bekende a-merken, zoals Quick Step, Parade, Novilon, MFlor, Eijffinger, Luxaflex en vele andere toonaangevende fabrikanten op het gebied van vloeren, raambekleding en behang.

Met onze Woonmode Home Collectie bieden wij u ook een superscherp geprijsd alternatief, zodat u binnen ieder budget bij Woonmode kunt slagen.

Een deskundig advies en vakwerk door eigen stoffeerders, parketteurs en monteurs

Naast onze grote collectie en scherpe prijzen staat Woonmode voor vakwerk. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers helpen u graag met de sfeervolle inrichting van uw toekomstige woning. Woonmode werkt met eigen stoffeerders, parketteurs, monteurs en behangers, zodat de kwaliteit van ons werk gegarandeerd is.Speciale projectkorting voor bewoners van Villapark Eikelenburgh

Door onze speciale projectafspraken met AM Wonen, profiteert u bij Woonmode van 15% korting* op onze complete collectie laminaatvloeren en merktapijt en 15% korting* op vinyl, pvc, parket en marmoleum.

Op gordijnen, behang, zonwering en raamdecoratie ontvangt u ook 15% projectkorting*! Zo heeft u het voordeel van het vakwerk van Woonmode en de scherpste prijzen voor de inrichting van uw nieuwe woning.

Naast de speciale projectkorting, bieden wij de bewoners van Villapark Eikelenburgh meer extra voordelen, zoals:

● Gratis deskundig kleuradvies (ook advies-aan-huis mogelijk)
● Gratis inmeten
● Gratis stofferen van tapijt en vinyl in kamers
● Gratis maken van gordijnen en vitrages
● Gratis meten en gratis montage van zonweringen/ raamdecoratie

U bent van harte uitgenodigd!
Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk. Bij voorkeur op afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom bij een spontaan bezoek aan Woonmode.

U vindt de woonwinkel van Woonmode, vlakbij uw toekomstige nieuwe woning, in winkelcentrum In de Bogaard. Onze contactgegevens vindt u onderstaand.

Woonmode Megastore
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk
Telefoon 070-3960610
Email info@woonmode.nl

Klikt u hier voor de homepage van de website van Woonmode. * Speciale lopende acties uitgesloten


Woonmode Openingstijden
Maandag12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
Koopzondag* 12:00 - 17:00 uur

* iedere laatste zondag van de maand


Klik op onderstaande producten voor meer informatie

Tapijt
Gordijnen Karpetten
Laminaat
Vitrages Boxsprings
Vinyl
Zonwering Mattrassen
Pvc
Horren Seniorledikanten
Houten vloeren
Behang Bedtextiel
Marmoleum
Buitenzonwering Kussens/ dekbedden
 

Winkelcentrum In de Bogaard | Bogaardplein 6 | 2284 DM Rijswijk | Telefoon 070-3960610 | info@woonmode.nl | © Disclaimer 2013