Grootste keuze in vinylvloeren van de regio Rijswijk en Den Haag!

Vinyl vloeren
De vinylcollectie van Woonmode bestaat uit meer dan 1000 verschillende dessins, variŽrend van mooie hout- en tegeldessins tot trendy kleuren. Deze zeer duurzame vinylkwaliteiten hebben een sterke toplaag en zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

Daarbij zult u verrast zijn hoe mooi de nieuwste vinyl kwaliteiten zijn. De natuurlijke en matte uitstraling van deze vloeren zorgen ervoor dat vinyl weer een uitstekend alternatief is voor vloeren als laminaat. Want naast bovengenoemde voordelen is vinyl ook nog eens zeer vochtbestendig en voorkomt het een 'hard geluid', zoals laminaat dit geeft.

Daarbij zijn zelfs de topkwaliteiten in onze vinylcollectie ook qua prijs een stuk voordeliger dan laminaat en wordt uw vloer door de eigen vakmensen van Woonmode gratis geplaatst!*

Dealer van alle bekende merken
Woonmode is dealer van o.a. Novilon, IVC, Tarkett, Ambiant en Lethem vinyl. In onze winkel tonen wij op grote stalen en showvloeren hoe mooi vinyl kan zijn. Laat u inspireren en informeren door onze enthousiaste medewerkers!

Waarom voor uw vinyl naar Woonmode?
● De grootste vinylcollectie van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste mensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige stoffeerders in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

* in vertrekken boven de 15m≤

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Waarom uw PVC vloer kopen bij Woonmode?
● De grootste specialist van de regio Den Haag
● Deskundig advies door enthousiaste vakmensen
● Dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakmensen
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

* in vertrekken boven de 15m≤

Bezoek onze showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van vinyl vloeren, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u alle grote stalen en verschillende showvloeren. Daarbij kunnen wij u alles vertellen over vinyl vloeren.

Woonmode, uw bezoek zeker waard!

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610. Indien door u gewenst kunnen wij met stalen bij u thuis langskomen en direct de maten inmeten. Ook voor vrijblijvend advies aan huis kunt u een afspraak maken met Woonmode.