De grootste specialist in binnen zonwering van de regio Den Haag!

Zonwering
Woonmode is de grootste specialist voor uw binnenzonwering en raamdecoratie van de regio Haaglanden. In onze grote showroom in Rijswijk, valkbij Den Haag, vindt u de alles mogelijke producten uitgebreid gepresenteerd.

Zo is Woonmode gespecialiseerd in:

● Horizontale Jaloezieën  ● Plisses ● Vouwgordijnen
● Verticale Jaloezieën   ● Duettes ● Rolgordijnen
● Houten Jaloezieën ● Silhouettes    ● Duo-rolgordijnen
● Vlinderjaloezieën ● Facettes ● Screens
● Paneelgordijnen ● Multishades ● Shutters

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en de nieuwste innovatieve producten. Ook zijn wij gespecialiseerd om u thuis te adviseren over de juiste producten, die passen bij uw wensen en technische situatie. Wilt u meer informatie over elektrische (binnen)zonwering, klikt u dan hier. Wilt u meer informatie over buitenzonwering? Klik dan hier.

Dealer van alle merken
Woonmode is dealer van alle a-merken en vooraanstaande fabrikanten als Luxaflex, Bece, Verosol en Multisol. Verder bieden wij een voordelige Home Collectie en exclusieve producten van Wood & Washi en Cocon Villa. Zo kunnen wij u binnen ieder budget van dienst zijn. Ook is Woonmode gespecialiseerd in shutters, voor meer informatie over shutters, klik hier.

Advies, ook aan huis
Onze deskundige zonweringmonteurs meten uw raammaten altijd als service bij u thuis op, zodat u verzekerd bent van een perfecte maatvoering en afwerking. Wilt u advies aan huis? Dan staan wij graag voor u klaar!

Woonmode Home Collectie
Bij Woonmode kunt u ook terecht voor de voordeligste producten op het gebied van zonwering-op-maat, want met onze 'home collection' zijn wij zelfs voordeliger dan de zogenaamde stuntprijzen van de bouwmarkten en discounters!

Vele duizenden tevreden klanten
Wij zijn trots op onze vele duizenden tevreden klanten uit heel Nederland. Door de vele positieve reviews van onze klanten is Woonmode in 2014 winnaar geworden van de BedrijvenAward! Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten, klik dan hier.

Waarom voor uw zonwering en raambekleding naar Woonmode?
● De grootste specialist van de regio Den Haag sinds 1985
● Deskundig advies door enthousiaste mensen
● Erkend hoofddealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige maatnemers en monteurs in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

Bestel deze maand uw zonwering en raambekleding bij Woonmode,
en deze worden gratis ingemeten en gratis vakkundig geplaatst!

Bezoek onze showroom in Rijswijk
Na deze korte introductie over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van binnenzonwering, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze schitterende woonwinkel in Rijswijk. Hier vindt u alle mogelijke producten 'live' en kunt u deze ook zelf proberen.

Daarbij kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van deze schitterende producten.

Direct een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Woonmode op telefoonnummer 070-3960610.

 

De grootste Verosol Studio van Nederland is geopend bij Woonmode!
Onlangs is de grootste Verosol Zonweringstudio van Nederland geopend bij Woonmode Megastore in Rijswijk. Hier vindt u de nieuwste producten van Verosol, waaronder plisse's, duettes, rolgordijnen, lamellen en paneelgordijnen, uitvoerig gepresenteerd.

De producten van Verosol zijn uniek, door de gemetalisseerde doeken. Hiermee wordt warmte en lichtschittering in uw kamer/ woning aantoonbaar effectief geweerd.

Graag adviseren wij u over de optimale producten voor uw woning in onze nieuwe Verosol Studio. Wilt u meer informatie over elektrische (binnen)zonwering, klikt u dan hier.

Onderstaand vindt u interessante informatie over de werking van zonlicht, warmte en de zonwerende producten van het merk Verosol.

Verosol is fabrikant van duurzame zonweringproducten, en fabriceert o.a. plisse's, twinplisse's, rolgordijnen en lamellen. Het unieke aan de producten van Verosol is de optimale licht- en warmtewering die door deze producten behaald worden.

In onze woonwinkel vindt u een uitgebreide presentatie van alle mogelijke zonweringproducten van Verosol. Onze adviseurs informeren u graag over de vele mogelijkheden.


Klikt u op onderstaande filmpjes voor meer informatie.