BINNENZONWERING & RAAMDECORATIE ACTIES
Voor de grootste collectie in zonweringproducten en raambekleding van de regio Den Haag gaat u naar Woonmode in Rijswijk. Wij presenteren u de nieuwste producten en adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Woonmode is dealer van 's werelds toonaangevende fabrikanten als Luxaflex, Bece, Verosol, Wood&Washi, Copa Shutters en Multisol. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in buitenzonwering en screens van Luxaflex Outdoor.

Deze maand profiteert u mee van diverse grote acties op zonwering en raamdecoratie!

Tijdelijke maandactie: GRATIS meten en GRATIS montage!Tijdelijke Luxaflex maandactie [1]: GRATIS PowerRise® bediening t.w.v. € 179,-

Veel Luxaflex® producten zijn ook leverbaar met een elektrisch bediening. Hiermee kunt u het product met één druk op een knop bedienen. Met een afstandsbediening of wandschakelaar zijn trekkoorden overbodig. Daarmee verbetert u zowel het gebruiksgemak als de veiligheid in uw huis aanzienlijk. PowerRise® bediening is mogelijk op Plissé Shades, Duette® Shades en Silhouette® Shades.

Tijdelijke Luxaflex maandactie [2]
: nu GRATIS meten en GRATIS montage van alle binnenzonwering- én raambekledingproducten van alle merken!*


Ook voor elektrische zonwering is Woonmode de grootste specialist van de regio Haaglanden. Wij zijn Verosol en Somfy experts en demonstreren u graag de mogelijkheden in onze showroom.

Bezoek onze showroom in Rijswijk of maak direct een afspraak voor advies-aan-huis. Bel Woonmode op 070-3960610 of email ons op info@woonmode.nl

Meer informatie over binnenzonwering en raamdecoratie bij Woonmode vindt u hier.

Reviews
Klik hier voor actuele reviews van onze klanten.


* vraag naar de voorwaarden in de winkel