Gorter Complex - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Welkom (toekomstige) bewoners!Op deze speciale projectpagina van het Gortercomplex in Leiden vindt u belangrijke informatie over de mogelijkheden die u heeft in de keuze van de vloer.
In verband met de dekvloer (anhydriet) en de aanwezige vloerverwarming zijn er een aantal zaken waar u als bewoner rekening mee dient te houden. Onderstaand wordt er per vloertype beschreven waar u op moet letten.
Indien u vragen heeft of advies wilt, stuurt u ons dan een email naar info@woonmode.nl of kunt u een afspraak maken in onze grote showroom in Rijswijk. Hier vindt u alle mogelijke vloercollecties uitgebreid gepresenteerd en kunnen onze vloerspecialisten u voorzien van deskundig advies.
Door de samenwerking met het Gortercomplex profiteert u bovendien van speciale projectkortingen op onze collectie vloeren, gordijnen, raambekleding, zonwering, behang en vloerkleden. Op deze pagina staan al deze speciale voorwaarden ook voor u beschreven.
Graag maken wij met u een afspraak in onze woonwinkel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

VLOERVERWARMING & ANHYDRIETIn verband met de vloerverwarming en aanwezige anhydriet dekvloer zijn er meerdere aspecten om rekening te houden wat betreft de keuze van de vloer. Zo is niet iedere vloer geschikt voor de situatie en dient er rekening gehouden te worden met o.a. de RC waarde van een vloer.
De RC waarde is het cijfer dat de mate van warmteweerstand aangeeft. Onderstaand vindt u een overzicht van de veelvoorkomende vloeren met hierbij de zaken waar rekening mee gehouden dient te worden.

LAMINAATLaminaatvloeren zijn goed geschikt voor het Gortercomplex, wanneer er rekening gehouden wordt met de volgende zaken: de totale RC waarde (laminaat + ondervloer) mag niet hoger liggen dan de grenswaarde van 0,09 m2 K/W. Daarom is het van groot belang dat de juiste gecertificeerde ondervloer gebruikt wordt, die voldoet aan de eisen.
Tevens dient de ondervloer een vochtscherm te hebben i.v.m. de anhydriet dekvloer. Tevens is het noodzakelijk dat de laminaatvloeren vakkundig en conform de normen worden geplaatst.
Wij adviseren te kiezen voor laminaatvloeren die gemaakt zijn van HDF (High Density Fibreboard), dit heeft te maken met de stabiliteit van het product. Omdat er sprake is van vloerverwarming is dit een belangrijk aspect om klachten als kraken en geluidsoverlast te voorkomen. In de showroom van Woonmode vindt u een grote collectie HDF laminaatvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en kunnen de vloeradviseurs u goed adviseren over o.a. de juiste vloer en ondervloer.

KLIK PVC (RIGID)Klik PVC vloeren zijn in principe goed geschikt voor vloerverwarming. Echter, wanneer dit product u aanspreekt adviseren wij nadrukkelijk te kiezen voor een ‘rigid core’ klik pvc. Dit type klik pvc vloeren zijn sterker en stabieler dan de ‘eerste generatie’ klik pvc vloeren die met regelmaat een probleem geven met het fragielere kliksysteem.
Verder dient u ook bij dit type vloeren rekening te houden met de RC waarde en de juiste ondervloer. Voorbeelden van fabrikanten die geschikte rigid core klik pvc vloeren aanbieden, zijn Tarkett en Therdex.

VERLIJMDE PVC VLOERENVerlijmde PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en anhydrietvloeren. U dient bij dit type vloer rekening te houden met het feit dat de dekvloer eerst geschuurd en geëgaliseerd moet worden, alvorens de PVC vloer verlijmd kan worden.
Houd u er ook rekening mee dat eventuele scheuren in de dekvloer (die kunnen doortekenen op uw verlijmde PVC vloer) buiten de garantiebepalingen van de vloerleverancier vallen. In de showroom van Woonmode vindt u vele honderden PVC vloeren van vrijwel alle toonaangevende fabrikanten.

VINYLVinyl vloeren (ook wel PVC op 4 meter breed genoemd) zijn geschikt voor vloerverwarming en anhydrietvloeren. In verband met de vloerverwarming dient de vinylvloer voor een goede doorgifte van de warmte volledig verlijmd te worden.
Dit betekent dat ook voor deze optie de anhydrietvloer eerst geschuurd en geëgaliseerd moet worden, alvorens de vinylvloer verlijmd kan worden.

TAPIJTTapijt is een product dat in principe geschikt is voor vloerverwarming en anhydrietvloeren. Let hierbij wel op de RC waarde van de betreffende kwaliteit.
Ook is een belangrijke voorwaarde dat het tapijt direct op de dekvloer verlijmd wordt, zonder toepassing van ondertapijt. Voorbeelden van fabrikanten die geschikte tapijtkwaliteiten aanbieden zijn Desso, Parade, Bonaparte, Riviera, Interfloor.

LINOLEUM/ MARMOLEUMLinoleum/ Marmoleum vloeren voldoen niet aan de grenswaarde van de vloerverwarming.

SPECIALE PROJECTKORTINGEN EN VOORDELEN*Door de samenwerking met het Gortercomplex Leiden profiteert u bij Woonmode van speciale projectkortingen en extra voordelen:


15% korting op PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl

Woonmode is dealer van o.a. Therdex, Quick Step, Balterio, Berry Alloc, Coretec, Tarkett


15% korting op gordijnen, raambekleding, zonwering

Woonmode is dealer van o.a. Luxaflex, Bece, Blend shutters, Eijffinger, De Ploeg, Kendix


15% korting op behang

Woonmode is dealer van o.a. Eijffinger, BN, Riviera Maison, Voca, Intervos


15% korting op vloerkleden

Woonmode is dealer van o.a. Brinker Carpets, De Munk, Louis de Poortere, Brink&Campman


15% korting op boxsprings

Woonmode is dealer van o.a. Eastborn, Polypreen


* de speciale projectkorting geldt exclusief voor bewoners van het Gortercomplex en kan niet gecombineerd worden met andere acties. De korting kan alleen op het moment van het plaatsen van de order worden toegepast en is niet achteraf toe te passen i.v.m. de afspraken met onze leveranciers.

MEER INFORMATIE & VRAGENHeeft u vragen over vloeren, raambekleding en wandafwerking, stuurt u ons dan een email naar info@woonmode.nl of maakt u een afspraak in onze grote en inspirerende woonwinkel.
Wij verwelkomen u graag in Rijswijk, waar wij u uitstekend van dienst kunnen zijn met de juiste keuze voor uw vloer en eventuele raambekleding en wandafwerking. Wanneer u onze showroom wilt bezoeken, verzoeken wij u vriendelijk om een afspraak met ons te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.
De woonwinkel van Woonmode bevindt zich in het grote winkelcentrum In de Bogaard en is eenvoudig bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, is parkeergarage P1 (onder het Bogaardplein) de dichtstbijzijnde parkeergarage.
WOONMODE MEGASTORE
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk
Telefoon: 070-3960610
Website: www.woonmode.nl
Email: info@woonmode.nl
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken