Novilon - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Novilon en WoonmodeWoonmode is al meer dan 30 jaar bezig met alles dat met vloeren te maken heeft. Bij ons vindt u zowel kwalitatieve A-merken als scherp geprijsde alternatieven. Wanneer u geen geschikte vloer bij Novilon vindt is het dan ook mogelijk tal van ander varianten onder loep te nemen.
Als erkend dealer van populaire merken laten wij graag zien welke mogelijkheden er zijn. Door ons specialisme weten wij precies wat wij u kunnen bieden en welke oplossingen het best bij u passen.
Deskundig advies
In onze winkel vindt u deskundige adviseurs om u van dienst te zijn. Zij zijn op de hoogte van alle woontrends en vragen gericht naar uw behoeftes om tot passend advies te komen.
Bij Woonmode krijgt u de persoonlijke service die u bij een echt familiebedrijf mag verwachten.
Vloer installeren door vakmensen
Alleen wanneer Novilon vloeren op de juiste manier worden geïnstalleerd is het mogelijk de kwaliteit volledig tot zijn recht te laten komen.
Woonmode is gespecialiseerd in het installeren van Novilon vloeren. Daarnaast kan ons personeel uw oude vloer verwijderen en kunnen zij uw meubels verplaatsen.
Vinyl en linoleum in iedere prijsklasse
Bij Woonmode vindt u vloeren in verschillende prijsklassen. Ook binnen de categorie vinyl en linoleum kunnen we wat dat betreft allerlei kanten op.
Bij Woonmode vindt u zowel populaire A-merken als scherp geprijsde alternatieven.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken