Woonmode logo

Trap stofferen met Tapijt

Trap stofferen met tapijt

Woonmode is de specialist voor het bekleden van uw trappen. Met tapijt, vinyl, marmoleum of zelfs laminaat! Wij bieden u de grootste keuze in alle mogelijke trapbekleding, en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Wat betreft tapijt bieden wij u een uitgebreide collectie duurzame kwaliteiten in alle mogelijke soorten. Van stoere bouclé tapijt tot chique hoogpools. Onze adviseurs adviseren u graag over de juiste kwaliteit voor uw trap(pen).

Onze vakkundige stoffeerders zijn dé specialisten op de vloer, die van uw trap iets moois maken. Juist bij trappen komt het aan op vakmanschap en maatwerk, iets waar Woonmode al 25 jaar in gespecialiseerd is.

Woonmode is dealer van alle bekende tapijtmerken zoals Parade, Bonaparte, Interfloor, Ambiant, Desso en Nouwens Bogaers.

Woonmode, de grootste specialist in het stofferen van trappen

Waarom voor het stofferen van uw trap naar Woonmode?
● De grootste trappenspecialist van de regio Den Haag
● Zeer grote keuze in tapijt, vinyl, marmoleum en laminaat voor uw trap
● Al 29 jaar dealer van alle bekende merken/ fabrikanten
● Eigen vakkundige stoffeerders en parketteurs in dienst
● CBW erkend
● Gegarandeerd de scherpste prijzen!

Trap renoveren met Laminaat

Trap renoveren met laminaat
De nieuwe trend op het gebied van trappen: renoveer uw trap met laminaat. Bent u en handige doe-het-zelver? Dan is dit wellicht een leuke klus voor u. Graag vertellen wij u in onze winkel alles over hoe dit in zijn werk gaat.

Bent u liever verzekerd van het vakmanschap van onze parketteurs? Dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Uw nieuwe trap is leverbaar in 5 kleuren, Eiken, Kersen, Beuken rustiek, Esdoorn en Wengé. De stootborden zijn tweezijdig te gebruiken, aan de ene zijde het door u gekozen decor, aan de andere zijde offwhite. Optioneel zijn stootborden in RVS leverbaar.

Het aluminium t.b.v. de uitlooptrede is leverbaar in 2 kleuren, zilver en goud. Op deze manier kunt u uw trap uw eigen uitstraling geven!

Woonmode maakt gebruik van de meest populaire kleuren. Op deze manier is de traprenovatie eenvoudig te combineren met laminaat of andere vloeren. De kwaliteiten zijn ook te bestellen voor het plaatsen van bijvoorbeeld een overloop of kamers.

Onderstaand vindt u voorbeelden van de beschikbare kleuren. Uiteraard nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze woonwinkel, waar wij u de kleuren 'in het echt' kunnen laten zien en u graag alles vertellen over de mogelijkheden.

Trap Laminaat WengeTrap Laminaat KersenTrap Laminaat EsdoornTrap Laminaat EikenTrap Laminaat Beuken

Offerte
Wilt u een offerte in uw mailbox ontvangen? Stuur ons een email met daarin het aantal treden, en wij mailen u een indicatieve prijsopgave. Mailen kan naar info@woonmode.nl

Woonmode Rijswijk is partner van Stair Make Over. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit van de materialen/ producten én het vakwerk van Woonmode.

Trap Make-over

 Laat uw trap stofferen door een specialistDe beste in Traprenovatie regio Den Haag