Woonmode is erkend dealer van Bece
Onze verkoopspecialisten hebben jarenlange ervaring met raamdecoratie.


Bece mode, voor je raam


Met de raamdecoratie van Bece® maken we van jouw huis de perfecte plek


Bece


Wanneer je nieuwe raamdecoratie uitzoekt, is het goed om te weten dat onze op maat gemaakte raamdecoratie méér is dan raamdecoratie. We weten dat het niet om een verduisterend rolgordijn gaat, maar om een uitgerust gevoel als je start met een nieuwe dag. Je wilt privacy in de woonkamer zodat een knusse sfeer in de eetkamer zodat je gezellig met vrienden kunt eten. Met de keuzes die jij maakt, kun je jouw leven leiden zoals jij dat wilt.


Onze collectie bevat stoffen die voor 100% gemaakt zijn van gerecyclede petflessen. Mooi én duurzaam!

Smart home raamdecoratie


Met Smart Home raamdecoratie maak je niet alleen je woning, maar ook je leven leuker én makkelijker. Het brengt je huis in beweging en past zich aan, aan jouw woon- en leefritme. Het zorgt er niet alleen voor dat je raamdecoratie automatisch wordt bediend, maar regelt ook je verlichting, verwarming en meer. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen!


De Smart Home oplossing kan verbinding maken met Google Assistant en Amazon Alexa. Hiermee kun je met één simpele spraakopdracht al jouw elektrische raamdecoratie in huis bedienen. Het is bovendien compatibel met buitenzonwering, verlichting én meer.

Laat je inspireren door mooie toepassingen

Bece

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken