Vouwgordijnen, paneelgordijnen en andere raambekleding
Ruim 2.000 verschillende gordijnstoffenVoor de grootste keuze in raambekleding en gordijnen bent u bij Woonmode aan het juiste adres.


Wij zijn al sinds 1985 specialist en presenteren in onze woonwinkel de nieuwste collecties van toonaangevende merken, zoals Luxaflex, Eijffinger, De Ploeg en Kendix.Daarbij bieden wij een ruime keuze met onze Home Collectie, zodat u beslist binnen ieder budget kunt slagen bij Woonmode. Onze deskundige binnenhuisadviseurs adviseren u graag in onze winkel, of bij u thuis.
Verder meten wij uw raambekleding/gordijnen altijd gratis bij u thuis is, zodat u verzekerd bent van een schitterend resultaat.
Raambekleding

2.000 verschillende gordijnstoffen


Bij Woonmode vindt u een unieke collectie gordijnstoffen Wat betreft gordijnstoffen zijn er meer dan 2.000 mogelijkheden.


U kunt de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanen. Zo ervaart u direct hoe een bepaalde stof aanvoelt en ziet u hoe een bepaalde stof binnen uw interieur past. In ons assortiment vindt u populaire merken als Eijffinger, Artelux, Toppoint en De Ploeg.

Vakkundig gemaakt


Al onze gordijnen, inbetweens en transparantstoffen worden vakkundig gemaakt door ons atelier. Wij werken met een eigen gordijnatelier zodat we uw vele verschillende confectiemethoden kunnen aanbieden, zoals een dubbele plooi, retourplooi, ingeslagen ringen en een wave-plooi.


In onze woonwinkel vindt u alle mogelijk confectiemethoden uitgebreid gepresenteerd, zodat u een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat. Met meer dan 250 showbanen van de nieuwste stoffen is Woonmode de grootste specialist van de regio Den Haag.

Nog heel veel meer raambekleding


Naast onze grote collectie gordijnstoffen, inbetweens en vitrages vindt u bij Woonmode alle mogelijke producten op het gebied van raambekleding en zonwering. Denk hierbij aan vouwgordijnen (Roman Shades), paneelgordijnen, plisses en duettes.


Laat u inspireren in onze woonwinkel en adviseren door onze enthousiaste en vakkundige binnenhuisadviseurs.

Ophangsystemen


Wanneer u gordijnen aanschaft begint dat bij de juiste gordijnstof. Tegelijk is echter ook het ophangsysteem van bepalende waarde.


In onze woonwinkel kunt u de mogelijkheden bekijken. Zo ziet u het verschil tussen gordijnrails, elektrische systemen, een railroede en normale roede.


Deskundig advies


Als u voor gordijnen bij Woonmode kiest kunt u rekenen op deskundig advies. Onze adviseurs staan direct tot uw beschikking om de mooiste combinaties te maken.


Zij zijn gespecialiseerd in kleur, inrichting, inspiratie en ideeën op het gebied van woninginrichting. Op deze manier kunt u op ieder moment tot de juiste beslissing komen. Samen met Woonmode ontdekt u verschillende gordijnstoffen en confectiemogelijkheden voor ieder type woning.

Gratis meting bij uw thuis


Wanneer u gordijnen koopt is het belangrijk dat deze perfect komen te hangen.


Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelling maakt verricht Woonmode gratis metingen op locatie.

Gordijnen in iedere prijsklasse


Volgens Woonmode past bij ieder budget kwalitatieve woninginrichting.


Bij Woonmode vindt u dan ook zowel luxe stoffen van exclusieve merken als sfeervolle gordijnstoffen die zeer scherp geprijsd zijn.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken