Houten jaloezieën: de ideale manier van verduistering op natuurlijk wijze
In onze woonwinkel in Rijswijk kunt u ervaren welke mogelijkheden er zijn


Duurzame houten jaloezieën exact op maat gemaakt


De eigenschappen van hout zijn perfect toepasbaar voor jaloezieën en geven een warm karakterOnze collectie houten jaloezieën biedt vele bijzondere houtsoorten, in tal kleuren en structuren. Woonmode is al meer dan 36 jaar de grootste specialist in raambekleding en binnenzonwering en is dealer van alle bekende merken.
In onze winkel vindt u de complete collecties van onder andere Luxaflex, Bece, Toppoint en Multisol. Laat u inspireren door één van onze adviseurs.
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën: de mogelijkheden


Bij kwalitatieve A-merken als Luxaflex is er van alles mogelijk wanneer het om jaloezieën gaat. Van ongeveer alle denkbare kleuren en houtsoorten bestaan dan ook houten jaloezieën. Tegenwoordig ook mogelijk met elektrische bediening.


Wilt u de uitstraling van hout voor een aantrekkelijke prijs? Dan is houtimitatie mogelijk interessant. Houtimitatie is gemaakt van PVC en bijna niet van echt hout te onderscheiden.
Open de Luxaflex Houten jaloezieën brochure (pdf)

Houten jaloezieën op maat


Bij houten jaloezieën is het van belang dat deze op maat worden vervaardigd. Op deze manier komt u tot het beste eindresultaat en kunt u langdurig van uw houten jaloezieën genieten.


Wanneer de jaloezieën iets te breed of smal zijn kan dit als zeer storend worden ervaren. Hetzelfde geldt voor jaloezieën die te kort of lang zijn. Om maatwerk tot in de puntjes na te streven komt Woonmode bij voorkeur langs om uw situatie op te meten. Zo weet u zeker dat de houten jaloezieën passen!

Woonmode is gespecialiseerd in houten jaloezieën


Woonmode houdt zich bezig met alles dat met woninginrichting te maken heeft en heeft zich tevens in houten jaloezieën gespecialiseerd.


Bij Woonmode bent u al sinds 1985 aan het juiste adres voor woningrichting, tal van soorten zonwering en zo ook houten jaloezieën. Op basis van uw wensen kunnen onze deskundige adviseurs u van vrijblijvend advies voorzien.

Houten jaloezieën bij Woonmode


Bij Woonmode kunt u rekenen op enthousiaste en gespecialiseerde adviseurs. Allereerst worden uw wensen besproken en vervolgens gaan we in op hetgeen er mogelijk is.


Als het om houten jaloezieën gaat laten wij u graag zien welke houtsoorten, kleuren en systemen er beschikbaar zijn.Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken