Woonmode werkt met een hoogwaardige gordijnrails
Zo bent u zeker dat u gordijnen mooi hangen en makkelijk open en dicht gaan.


Om uw gordijnen, inbetweens of vitrage op te hangen kunt u gebruik maken van een gordijnrails of gordijnroede.


Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in alles dat met interieur te maken heeft.Onze gordijnrailsen kunnen tot maximaal 6 meter uit een stuk worden geplaatst. Ook kunnen wij voor bijvoorbeeld slaapkamers of erkers, bochten buigen in onze railsen, zodat de gordijnen mooi en soepel door de rails blijven lopen.
Bij Woonmode kunnen wij u van advies voorzien en maatwerk leveren zoals u dat van een specialist mag verwachten. Kiest u voor Woonmode? Dan kunt u rekenen op uitgebreide garanties.
Gordijnrails

Elektrische gordijnrails


Met een elektrische gordijnrails bediend u uw gordijnen met het grootste gemak vanuit uw luie stoel met afstandbediening of smartphone.


Kies u voor gemak en comfort, dan kies u voor de hoge kwaliteit elektrische gordijnrailsen van Woonmode.

Schilderijrailsen


Wilt u uw schilderijen ophangen zonder gaten te hoeven boren in de muur? Dan zijn schilderijrailsen een uitstekende oplossing. Daarom bieden wij, naast onze collectie gordijnrailsen en gordijnroedes, ook schilderijrailsen aan in ons assortiment.


Indien gewenst kunnen wij de schilderijrailsen ook bij u plaatsen. Bezoek onze woonwinkel of bel ons voor meer informatie.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken