Gordijnrails - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Gordijnrails bij WoonmodeWoonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in alles dat met interieur te maken heeft.
Bij Woonmode kunnen wij u van advies voorzien en maatwerk leveren zoals u dat van een specialist mag verwachten. Kiest u voor Woonmode? Dan kunt u rekenen op de volgende garanties:
Deskundig advies
Wanneer u deskundig advies zoekt bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gordijnen, toebehoren als gordijnrails en alles dat met woontrends te maken heeft.
Op basis van uw wensen laten onze deskundige adviseurs u graag zien welke mogelijkheden er zijn.
Gratis meting bij u thuis
Het ophangen van gordijnen en gordijnroedes is een vak apart. Om uw raambekleding te laten passen is het belangrijk dit goed op te meten.
Zo weten wij zeker dat uw gordijnen en ophangsysteem mooi op uw ramen, muur en plafond aansluiten. Woonmode doet een gratis meting wanneer u gordijnrails of ander maatwerk bestelt.
Gordijnrails tegen een scherpe prijs
Bij Woonmode vinden wij het belangrijk om kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Dit geldt voor onze gordijnrails en alle andere producten die u in ons assortiment kunt vinden.
Breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. U ervaart dat er voor al uw behoeftes een betaalbare oplossing is.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken