Jaloezieën zijn al decennia populair in Nederlandse woningen
Bij Woonmode kunt u profiteren van verschillende garanties


Naast de originele standaard brede maat werden later ook kleinere en grotere modellen ontworpen


Sinds de start van Woonmode in 1985 zijn jaloezieën steeds populairder gewordenJaloezieën dienen fel zonlicht en ongewenste blikken buiten uw woning te houden. We begrijpen dat ieders behoefte anders is en het ene systeem beter dan het ander past.
Als u bijvoorbeeld niet van traditionele jaloezieën houdt kunt u overwegen voor plissé gordijnen te kiezen. De werking is als jaloezieën, maar dan in een zeer modern en sfeervol jasje. Desgewenst kunt u deze raamdecoratie in een volledig verduisterende uitvoering op maat laten maken.
Jaloezieën

Jaloezieën in allerlei soorten en maten


Als het om jaloezieën gaat zijn er allerlei variaties mogelijk. Denk aan paneelgordijnen, vlinderjaloezieën, multishades, plissé en silhouette shades.


Uit deze basisvarianten zijn nog een aantal andere soorten voortgevloeid. Kom gerust eens bij onze woonwinkel in Rijswijk langs om de verschillende soorten van dichtbij te bekijken.

Jaloezieën voor kleine ramen


Zoekt u jaloezieën voor een klein raam? Bij het kleinere raamwerk wordt meestal voor traditionele jaloezieën van metaal gekozen.


Breng een bezoek aan onze woonwinkel om inspiratie op te doen en laat u persoonlijk adviseren.
Open de Luxaflex Jaloezieën brochure (pdf)

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken