Luxaflex Silhouettes Shades, een buitengewoon stijlvol product voor je raam
Vele mooie stoffen in verschillende texturen en kleuren


Luxaflex Silhouette Shades is een uniek en heel stijlvol product.


Kantel het product om meer of minder licht binnen te laten en het licht naar wens te filteren.In de open stand kunt u optimaal naar buiten kijken en geeft het product een subtiele filtering van het licht. In gesloten toestand biedt het product volledige privacy.
Naast de luxe uitstraling biedt dit bijzondere product van Luxaflex nog meer voordelen. Zo beschermt het tegen uv-straling dat uw vloer, meubels en dergelijke kan aantasten. Daarbij is het product heel onderhoudsvriendelijk. De collectie van Silhouette Shades kent heel veel mooie stoffen in verschillende texturen en kleuren. Laat u inspireren in onze woonwinkel, waar u de complete collectie vindt en meerdere demoproducten van de Luxaflex Silhouette Shades.
Silhouette shades

Luxaflex Silhouette Shades


Luxaflex Silhouette Shades kunt u eenvoudig bedienen met een Smartcord óf door middel van het Powerview systeem. Hiermee bedient u het product volledig automatisch. Het voordeel van het Powerviewsysteem is dat in veel gevallen geen stroompunten nodig zijn.


Door middel van een accu wordt de motor aangedreven, waardoor geen elektrawerkzaamheden nodig zijn om de producten te monteren en aan te sluiten. Bij gemiddeld gebruik is het voldoende om de accu één keer per jaar op te laden.
Open de Luxaflex Silhouette® Shades brochure

Luxaflex Pebble afstandbediening


Door middel van de Luxaflex Pebble afstandbediening bedien je eenvoudig het product. Daarbij kunt u het product bedienen door middel van de speciale Powerview app (hiervoor heb je de Luxaflex Hub nodig). Met deze app is het mogelijk om eenvoudig scenes aan te maken, waardoor het product op door uzelf bepaalde momenten geopend of gesloten wordt.


Naast woongemak en comfort biedt dit ook extra veiligheid, omdat u de producten ook kan laten bewegen op momenten dat u niet thuis bent. Voor de echte liefhebbers is het ook nog mogelijk om de hub aan te sluiten met een ‘slimme speaker’ van o.a. Google/ Sonos/ Nest/ Apple/ Amazon. Hierdoor kunt u door middel van stemcommando’s eenvoudig het product aansturen.

Monteren en installeren


Onze eigen monteurs zijn u graag van dienst voor het monteren en installeren van de producten. Wij bieden u een totaal service, waarbij u, indien gewenst, volledig ontzorgd wordt.


Wij zorgen ervoor dat álles werkt en bieden u ook een uitstekende after-sale-service wanneer er in de toekomst onverhoopt een storing zou ontstaan. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van ‘Smart Home’ of Slimmer Wonen, klik dan hier.

Meer informatie of een afspraak maken?


Vult u dan onderstaand contactformulier in met uw wensen, en één van onze specialisten neemt vrijblijvend contact met u op.


    Aanhef:


    Ik wil een afspraak voor:


    Voorkeur datum en tijd:
    Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken