Welkom bij Woonmode
De grootste complete woonwinkel in vloeren, raambekleding en wandbekledingWelkom bij Woonmode


Woonmode is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In grote woonwinkel vindt u een zeer uitgebreide collectie op het gebied van vloeren, raambekleding, zonwering, behang en meer.


U bent weer van harte welkom in onze winkel!


Kom spontaan langs of maak via ons contactformulier eenvoudig een afspraak voor een adviesgesprek of voor advies-aan-huis. Ook kunt u ons telefonisch contacten via 070-3960610.

Contact en adresgegevens


Stadscentrum Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)


Telefoonnummer: 070 - 396 0610
E-mail: info@woonmode.nl

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij helpen u graag. Stuur via onderstaand formulier een bericht.

  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Bekijk het complete assortiment in onze woonwinkel in het centrum van Rijswijk


  1.200 m2 wooninspiratie


  Bij Woonmode vindt u alles dat met woninginrichting te maken heeft. U kunt bij ons terecht voor vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang, karpetten en toebehoren.


  In de grootste woonwinkel van regio Den Haag kunt u zich laten inspireren met sfeerpresentaties en showvloeren. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en helpen graag.

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken