Specialist in Smart Home &
Smart Business oplossingen

Elektrische gordijnrailsen, raamdecoratie, binnenzonwering, buitenzonwering en meer

Wilt u ook ‘slimmer wonen’ of slimmer werken? Kies dan voor de Smart Home & Smart Business oplossingen van Woonmode!

Wie wil het nou niet: een huis dat ons leven gemakkelijker maakt en extra comfort, levenskwaliteit en veiligheid biedt.


Laat u adviseren door dé Smart Home specialist van de regio Den Haag!

In de grote en moderne showroom van Woonmode vindt u een heel uitgebreide collectie in Smart Home producten. Denk hierbij aan elektrische gordijnrailsen of alle mogelijke raamdecoratie en zonweringproducten voor binnen én buiten. Woonmode werkt samen met de toonaangevende fabrikanten, zoals Luxaflex, Somfy, Google, Sonos en Nest. Stuk voor stuk innovatieve fabrikanten en merken die toonaangevend zijn in de wereld van slimmer wonen.


Bedien al uw producten in huis eenvoudig met één afstandsbediening of via de moderne app. Koppel deze aan een ‘hub’ en maak ook oneindig veel scenes aan, waarmee u al uw raamdecoratieproducten kan automatiseren. Koppel de hub aan bijv. uw Sonos speaker, Google speaker of andere Smart Home oplossingen zoals Apple Homekit en Amazon Alexa, en met een eenvoudig ‘stemcommando’ bedient u supereenvoudig al uw producten.
Woonmode heeft zich, als één van Nederlands grootste experts in raambekleding en zonwering, gespecialiseerd in slimme oplossingen voor thuis én op kantoor. Zo kunnen onze deskundige adviseurs u op weg helpen en adviseren over de vele mogelijkheden die wij bieden. Ook onze monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren en programmeren van alle producten en kunnen u, indien gewenst, volledig ontzorgen.
Smart Home

Luxaflex Powerview


Op het gebied van gordijnrailsen, raamdecoratieproducten en zonwering werken wij veel met de Powerview Smart Home oplossingen van Luxaflex, waarbij vrijwel alle producten zelfs zónder stroompunt elektrisch kunnen worden bediend. Met een slimme accu, die u bij gemiddeld gebruik slechts één keer per jaar hoeft op te laden*, kunt u zonder stroompunten, kabelgoten en dergelijk elektravoorbereidingen direct aan de slag.


Wanneer u zelf de voorkeur heeft aan een aansluiting aan het stroomnet, of het specifieke product niet mogelijk is via de Powerview accu-oplossing, dan biedt Luxaflex ook volop mogelijkheden. Onze deskundige monteurs en/ of elektriciens kunnen u van dienst zijn voor de uitvoering van de aansluiting en installatie. Meer informatie over de Smart Home oplossingen van Luxaflex vindt u hier.

Somfy Smart Home


Ook de Smart Home oplossingen van Somfy zijn wereldwijd vooruitstrevend. Wij, en veel van onze partners zoals Luxaflex, Verosol, Bece en andere fabrikanten werken graag samen met Somfy door hun betrouwbare kwaliteit en innovatieve oplossingen.


Meer informatie over de Smart Home oplossingen van Somfy vindt u hier.

Luxaflex PowerView® Motorisation


Open de Luxaflex PowerView® Motorisation brochure (pdf)

Super Wifi, Sonos, Fibaro, Nest & meer


Wilt u voor uw woning of project verder gaan dan de genoemde producten en oplossingen? Ook dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Zo werken wij nauw samen met de specialisten van ‘Slimmer Wonen’ die u kunnen adviseren over bijvoorbeeld een optimale WiFi verbinding in uw woning, slimme dimmers van Fibaro, Sonos geluidsoplossingen en de innovatieve producten van Nest/ Google, zoals de smart deurbel, beveiligingscamera’s, koolmonoxidemelders en meer.


Onze specialisten komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies-op-maat. Al deze Smart Home producten zijn via ons te bestellen en kunnen worden geïnstalleerd door onze professionele monteurs, zodat u álles op het gebied van Smart Home in één hand houdt en wij u een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden.

Meer informatie of een afspraak maken?


Vult u dan onderstaand contactformulier in met uw wensen, en één van onze specialisten neemt vrijblijvend contact met u op.


  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail


  Smart Business


  De afgelopen 10 jaar hebben wij inmiddels vele honderden zakelijke klanten mogen helpen met Smart oplossingen voor hun kantoren en werkomgevingen. Graag adviseren wij ook u over de vele mogelijkheden.


  In een omgeving waar gewerkt wordt is het van groot belang dat mensen zich prettig voelen. Goede raambekleding en zonwering speelt hierin een belangrijke rol. Zo zorgen onze duurzame producten, van toonaangevende fabrikanten zoals Luxaflex en Verosol, voor een goede regulatie van licht en temperatuur. Wist u bijvoorbeeld dat de zonwerende Silverscreendoeken van Verosol een temperatuurverlaging tot 5 graden Celsius kunnen realiseren én de hinderlijke schittering van zonlicht (op bijv. computerschermen) kan voorkomen? Zo hebben wij voor iedere situatie een slimme oplossing. Maar wat onze producten nu écht slim maken, zijn de Smart features die wij kunnen toepassen op deze mooie producten. Zeker bij grotere kantoren, waar meerdere raamdecoratie- of zonweringproducten geplaatst moeten worden, zijn de Powerview aansturingen van Luxaflex óf motoren van Somfy een enorme meerwaarde.

  Op dit moment worden producten als rolgordijnen, plisses en screens al in meer dan 30% van de gevallen geleverd als ‘smart product’, oftewel geen handbediening maar volledig geautomatiseerd. Dit zal binnen 5 jaar doorstijgen naar circa 75%, is de verwachting van de experts. Aansturing via een slimme afstandsbediening, wandschakelaar, app, stemcommando of volledig geautomatiseerd door in te stellen scenes, bieden veel gemak, tijdswinst en besparing van uw energiekosten. Daarbij gaan de producten ook veel langer mee, dan producten die d.m.v. koorden/ handbediening worden bediend.
  Veel van onze producten kunnen via het stroomnet (230v) of via accubediening worden geïnstalleerd. Onze specialisten adviseren u graag in onze grote en moderne showroom óf bij u op locatie.
  Wij zijn gespecialiseerd om u van ‘a tot z’ te ontzorgen. Van advies tot inmeten, van montage tot installatie en nazorg. Alles door eigen vakmensen, of één van onze gespecialiseerde partners. Ook op het gebied van service en after-sales staan wij voor u klaar. Zo bieden wij u een uitgebreide garantie op de producten en onze diensten en zijn wij snel op uw locatie mocht zich onverhoopt een storing voordoen.

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken