Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren
Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merkenWij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen.


In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien.Om fit en uitgerust te zijn, is uw nachtrust belangrijker dan ooit. Als het om boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens en dekbedden gaat kunt u allerlei kanten op.
Wij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen en laten u zien welk materiaal het best past. Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merken waar u waarschijnlijk al mee bekend bent. In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien. Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren.
Slapen

Boxsprings, ledikanten en matrassen


Op de vernieuwde beddenafdeling van Woonmode vindt u een uitgebreide collectie aan boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.


Om aan uw specifieke wensen te voldoen adviseren wij u graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen en u precies laten zien wat de verschillende merken u bieden. Wij zijn erkend dealer van merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen.

Hoofdkussens en dekbedden


Als het om hoofdkussens en dekbedden gaat vindt u bij Woonmode een gevarieerd assortiment aan slaapoplossingen.


Zo zijn er bij Woonmode meer dan twintig verschillende hoofdkussens uit voorraad leverbaar, deze kunt u op onze beddenafdeling uitproberen.

Verschillende soorten materialen


Ook als het om dekbedden gaat kunt u allerlei kanten op. Wij adviseren graag in verschillende soorten materialen.


U kunt terecht voor wol, synthetische materialen en nog veel meer. Bent u allergisch voor stof en huisstofmijt? Ook in dat geval kunnen onze deskundige adviseurs u een passend aanbod doen.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Woonmode is gespecialiseerd in alles dat met woninginrichting en slaapsystemen te maken heeft. Bij Woonmode profiteert u van de volgende voordelen:


• Woonmode is CBW erkend
• Erkend dealer van populaire A-merken
• Ruime collectie in iedere prijsklasse
• Uitgebreide showroom met slaapoplossingen
Wanneer u geïnteresseerd bent in een slaapsysteem nodigen wij u van harte uit om een bezoek aan onze woonwinkel te brengen. Daar kunt u de verschillende oplossingen direct bekijken. Tevens kunt u in onze woonwinkel terecht voor vloeren, bekleding, tapijten en nog veel meer. Woonmode biedt u de ideale omgeving om op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken