Bekijk ons assortiment aan houten shutters
Bezoek onze woonwinkel in Rijswijk


Met houten shutters kunt u allerlei kanten op, ideaal materiaal om uw eigen stijl naar voren te brengen.


Over het algemeen geven houten shutters uw woning een natuurlijke en warme sfeer.Voor houten shutters wordt meestal lindehout gebruikt. Echter zijn ook lariks, teak en yellow poplar houtsoorten die gebruikt worden.
Om het assortiment aan houten shutters van Woonmode te bekijken kunt u het best een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk brengen. Onze deskundige adviseurs laten daar precies zien wat er op het gebied van houten shutters mogelijk is.
Houten shutters

Houten shutters en techniek


Bij houten shutters is het belangrijk dat het hout op de juiste manier gedroogd en gezaagd is. Alleen op deze manier blijft het hout recht.


De planken voor houten shutters worden bij voorkeur haaks op de jaarringen gezaagd, zo ontstaat stevig en vormvast materiaal.

Montage houten shutters


Ook bij het gebruik en aanbrengen van houten shutters komt een stukje techniek kijken.


Zo zijn er verschillende technieken te gebruiken om houten shutters te openen en sluiten. Scharnieren kunnen bijvoorbeeld verborgen worden in het systeem en zijn zo onzichtbaar aan de buitenkant.

Houten shutters bij Woonmode


Wanneer u voor houten shutters kiest laten wij u graag in onze woonwinkel zien welke mogelijkheden er zijn. In onze woonwinkel kunnen wij u op ideeën en indien noodzakelijk ook alternatieven bieden.


Op basis van uw budget kunnen we u producten aanbevelen. Bij Woonmode is er veel variatie in het aantal merken, houtsoorten en kleuren. Zo is er voor ieder type woninginrichting een passende oplossing te vinden.

Houten shutters in iedere prijsklasse


Woonmode maakt het mogelijk om houten shutters binnen iedere prijsklasse te bestellen.


Zo vindt u tropisch hout en voordeligere houtsoorten of imitatiehout. Op deze manier is er voor ieder budget een passende oplossing te vinden, zonder in te leveren op de kwaliteit.
Open de Luxaflex Shutters brochure (pdf)

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken