Nieuwbouw



Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning in de regio Den Haag? Dan heeft Woonmode goed nieuws voor u!
Woonmode is namelijk partner van veel nieuwbouwprojecten in de regio Den Haag, Rijswijk, Delft en het Westland. Door onze samenwerking profiteert u bij Woonmode van exclusieve projectkortingen op onze collectie vloeren, zoals pvc, laminaat, vinyl, tapijt en parket. Maar ook op onze collectie gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang, karpetten en boxsprings!
Onderstaand vindt u een overzicht van onze recente samenwerkingen. Staat uw project er niet bij? Neem dan contact op met Woonmode om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Rijswijk Buiten



Al vanaf de start van het nieuwbouwproject in Rijswijk Buiten is Woonmode partner van de verschillende fases. Onze woonwinkel bevindt zich op slechts 5 minuten van dit nieuwbouwproject en door onze samenwerking profiteren nieuwe bewoners van onze speciale projectafspraken.
Vraag een speciale wooninspiratiemap aan via info@woonmode.nl met informatie over onze collecties, nieuwste woontrends en speciale voordelen, of bezoek onze woonwinkel in winkelcentrum In de Bogaard.

De Zuid, Scheveningen



Woonmode is partner van nieuwbouwproject De Zuid in Scheveningen. Door onze samenwerking profiteren nieuwe bewoners van onze speciale projectafspraken.
Vraag een speciale wooninspiratiemap aan via info@woonmode.nl met informatie over onze collecties, nieuwste woontrends en speciale voordelen, of bezoek onze woonwinkel in winkelcentrum In de Bogaard.

Villapark Eikelenburgh, Rijswijk



Woonmode is vanaf de start van nieuwbouwproject Villapark Eikelenburgh partner van dit schitererende project. Zo hebben wij o.a. de modelwoning ingericht en hebben wij vele woningen mogen voorzien van vloeren, renovlies en raambekleding/ zonwering.
Door onze samenwerking profiteren nieuwe bewoners van onze speciale projectafspraken. Vraag een speciale wooninspiratiemap aan via info@woonmode.nl met informatie over onze collecties, nieuwste woontrends en speciale voordelen, of bezoek onze woonwinkel in winkelcentrum In de Bogaard.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag*
-
12:00 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 21:00 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
12:00 - 17:00 u
* eerste en laatste zondag vd maand

WOONMODE SHOWROOM
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: 070 - 3960610
Fax: 070 - 3946906
Email: info@woonmode.nl
NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA