Plissé gordijnen zijn steeds meer in trek
Woonmode is erkend dealer van Luxaflex en tal van andere A-merken


Plissé gordijnen en de unieke mogelijkheden


Kenmerkend aan plissé gordijnen is de plooiing van het materiaalDe gordijnen kunnen op ieder moment zorgen voor absolute privacy en zijn zeer gemakkelijk af te stellen.
U kunt zelf bepalen hoeveel licht er bij uw woning binnenkomt. Plissé gordijnen kunnen op soepele wijze omhoog en omlaag worden gedaan. De zonwering is in allerlei kleuren te bestellen en u kunt deze op maat laten maken of in een standaarduitvoering bestellen.
Plissé gordijnen

Plissé gordijnen


Kenmerkend aan plissé gordijnen is de plooiing van het materiaal. Als een ouderwetse ‘muizentrap’ laat u het geheel naar beneden of naar boven.


Kiest u voor een top-down of bottom-up uitvoering? Dan kunt u een bepaald deel van het raam onbedekt houden. Dit is vooral handig wanneer u voldoende uitzicht wilt behouden en u felle zonnestralen wilt weren.
Open de Luxaflex Plissé gordijnen brochure (pdf)

Enkele vouw of unieke honingraatstructuur


Ook kunt u kiezen uit een enkele vouw of unieke honingraatstructuur. Interessant is de honingraatstructuur, daarmee is het mogelijk om warmte en kou buiten te houden.


In deze plissé gordijnen blijft lucht hangen wanneer de zonwering naar beneden is. Deze lucht fungeert als natuurlijke barrière en isoleert. In de zomer werkt het net andersom en krijgt warme lucht van buiten geen kans om binnen te komen. Zo hoeft u in winter minder te stoken en kunt u daardoor besparen op uw energierekening.

Plissé gordijnen in allerlei varianten


Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar van wit tot zwart, in iedere denkbare kleur. Daarnaast is het mogelijk om plissé gordijnen in een semitransparante uitvoering te laten maken.


U kunt uw kamer daardoor verlicht houden met buitenlicht en tegelijkertijd het zicht van buiten wegnemen. U kunt plissé gordijnen ook in een totaal verduisterende uitvoering bestellen, ideaal voor in de slaapkamer.

Plissé gordijnen bij Woonmode


Al meer dan 30 jaar is Woonmode gespecialiseerd in alles dat met woontrends en interieur te maken heeft. Raamdecoratie, en onder andere de plissé gordijnen, is daar een belangrijk deel van.


Precies de reden waarom onze deskundige adviseurs u snel het juiste advies kunnen geven.Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken