Wilt u de warmte graag buiten houden?
Dan zijn screens de ideale oplossing voor uw zonwering


Door de zon te weren zal het een stuk koeler in uw woning blijven en zal uw meubilair minder snel verbleken


Woonmode is gespecialiseerd in zonwering en ziet screens als uitstekende oplossing


Screens zonwering

Screens maken het mogelijk om de zon op een praktische en effectieve manier te weren. Een screen beweegt glad langs het raam, naar boven en beneden.
Op het eerste oog lijken screens op een rolluik, echter werkt het anders en wordt er met doek in plaats van zware elementen gewerkt. Het doek glijdt tussen twee geleiders en zal daardoor niet onnodig zwaar zijn. U kunt screens dan ook op een eenvoudige manier optrekken en laten dalen.
Open de Luxaflex Screens brochure (pdf)
Screens zonwering

Elektrisch bedienen


Wilt u screens elektrisch bedienen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u screens op afstand bedienen of met een tijdschakelaar besturen.


Met de juiste systemen is in principe alles mogelijk! Voor screens wordt vaak polyester of glasvezel gebruikt, om het materiaal zit een speciale coating om het geheel waterbestendig te maken.

Screens in de winter gebruiken


In de zomer bent u met screens tegen de zon beschermd. In de winter kunt u screens echter ook inzetten voor de isolerende functie.


Zo blijft de warmte beter in uw woning en kunt u op stookkosten besparen. De ramen hebben namelijk een negatief effect op de isolatie van uw woning en laten veel warmte los.

Screens bij Woonmode


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er wat betreft screens zijn? Bezoek dan onze woonwinkel in Rijswijk om u vrijblijvend te informeren.


Zo komt u direct in aanraking met de mogelijkheden en kunt u op basis daarvan beslissen of screens bij uw woning passen. Door de variatie, merken, materialen en technieken is er van alles mogelijk!

Screens in iedere prijsklasse


Screens zijn relatief duur, zeker wanneer u voor een elektrische variant kiest. Gelukkig zijn er ook voordelige screens en heeft Woonmode een breed assortiment gecreëerd.


Wij kunnen u daardoor binnen iedere prijsklasse een passende oplossing bieden.Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken