Bij Woonmode vindt u meer dan 1.200 verschillende vloerkleden
U kunt kiezen uit de vloerkleden van de bekende karpet-merkenWij presenteren vloerkleden van Brinker Carpets, De Munk Carpets, Brink en Campman en nog veel meer


Wij zijn erkend dealer van deze merken en kan u toepasselijke varianten laten zienU kunt inspiratie opdoen door onze vloerkleden in Rijswijk te bekijken of door uw behoeftes uit te spreken aan onze adviseurs.
Op basis daarvan kunnen er verschillende suggesties worden gedaan en wordt het een stuk eenvoudiger om een keuze te maken.
Vloerkleden

Karpetten


Van onder andere Louis De PoortereProductcategorieën

Karpetten in iedere prijsklasse


Bij Woonmode bieden wij karpetten in iedere prijsklasse.


Zo kunt u kiezen voor karpetten van hoogstaande kwaliteit en van de mooiste materialen. Kiest u liever voor een scherp geprijsd alternatief? Ook daarvoor kunt u bij Woonmode terecht.

Vloerkleden op maat


Zoekt u een vloerkleed in een bepaalde maat? Ook dan kunt u bij Woonmode terecht. Woonmode kan vloerkleden op maat maken in uw favoriete kleur.


Bij Woonmode kunt u kiezen uit meer dan 300 verschillende kleuren. Woonmode heeft haar assortiment de laatste tijd flink uitgebreid en is uitgegroeid tot de grootste vloerkledenspecialist in Nederland.

Onderhoud


Een goed onderhoud van uw karpet is belangrijk en zorgt voor een langere levensduur.


Wij geven u graag een aantal onderhoudsadviezen om uw karpet zo optimaal mogelijk te houden. Daarnaast zijn alle onderhoudsproducten van het merk James ook te koop in onze winkel.

Vloerkleden bij Woonmode


Woonmode is op de hoogte van alle woontrends. Wij weten welke kleuren, patronen en combinaties bij een eigentijdse uitstraling passen.


Kiest u voor een landelijke uitstraling? Gaat u liever voor modern? Of wilt u een klassiek vloerkleed? Binnen iedere stijl en sfeer vindt u bij Woonmode een passend vloerkleed. Tevens kunt u rekenen op verschillende garanties:

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken