Woonmode, specialist in houten vloeren sinds 1985
Ontdek onze duurzame collectie in onze woonwinkelOnze houten vloerencollectie bestaat uit meer dan 200 vloeren in o.a. Europese eiken, Amerikaans eiken, jatoba en curupau


Duurzame kwaliteiten met garantie op jarenlang woonplezier.Dat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, bewijst Woonmode al sinds 1985. Laat u adviseren door onze deskundige vloerspecialisten en breng een bezoek aan onze grote showroom in Rijswijk.
Onze vakkundige vloerenleggers en parketteurs staan garant voor vakwerk van uw houten vloer. Laat u alvast inspireren op deze pagina, waar wij een deel van onze mooie collectie houten vloeren presenteren.
Houten vloeren

Houten Vloeren


Van onder andere Hollandsche vloeren, Floorlife, Tarkett, Ambiant en Quick-StepProductcategorieën

Bestaande parketvloer laten schuren?


Wilt u uw bestaande houten vloer/ parketvloer vakkundig laten opknappen? Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn u graag van dienst voor het schuren en/ of oliën van uw bestaande vloer, zodat deze er weet uitziet als nieuw.


Wij kunnen uw vloer ook olieen met een kleurolie, zoals bijvoorbeeld wit, waarmee u uw vloer een moderne uitstraling geeft. Woonmode hanteert scherpe prijzen en werkt met eigen vakmensen. Belt u ons op 070-3960610 voor meer informatie, of het maken van een afspraak.

Legmethoden


Ook wat betreft legmethoden zijn er een aantal mogelijkheden. Van zwevend op een ondervloer met vochtscherm, tot vast verlijmd en gespijkerd op spaanplaat broodjes.


Een nieuwe methode is om de houten vloer (van lamel tot massief en duoplank) te plakken op Elastillon. Deze ondervloer heeft een elastische functie en draagt dus bij om de vloer bij werking (door temperatuur en vochtverschillen in uw woning) stabiel te houden.


Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken