Houten vloeren - Een hele grote collectie aan houten vloeren

Een hele grote collectie aan houten vloeren
Voor de scherpste prijzen van de regioOnze houten vloerencollectie bestaat uit meer dan 200 vloeren in o.a. Europese eiken, Amerikaans eiken, jatoba en curupau


Zo bent u bij Woonmode altijd verzekerd van de beste dealDat kwaliteit ook betaalbaar kan zijn, bewijst Woonmode al sinds 1985. Zo kunt u al slagen voor een goede en mooie houten vloer voor zeer betaalbare prijzen.
Omdat Woonmode dit jaar 30 jaar bestaat bieden wij dit jaar zeer scherpe acties op duurzame houten vloeren.
Houten vloeren

Houten Vloeren


Van onder andere Inpa Parket, Tarkett, Ambiant, Rivièra en Quick-StepProductcategorieën

Bestaande parketvloer laten schuren?


Wilt u uw bestaande houten vloer/ parketvloer vakkundig laten opknappen? Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Onze parketteurs zijn u graag van dienst voor het schuren en/ of oliën van uw bestaande vloer, zodat deze er weet uitziet als nieuw.


Wij kunnen uw vloer ook olieen met een kleurolie, zoals bijvoorbeeld wit, waarmee u uw vloer een moderne uitstraling geeft. Woonmode hanteert scherpe prijzen en werkt met eigen vakmensen. Belt u ons op 070-3960610 voor meer informatie, of het maken van een afspraak.

Legmethoden


Ook wat betreft legmethoden zijn er een aantal mogelijkheden. Van zwevend op een ondervloer met vochtscherm, tot vast verlijmd en gespijkerd op spaanplaat broodjes.


Een nieuwe methode is om de houten vloer (van lamel tot massief en duoplank) te plakken op Elastillon. Deze ondervloer heeft een elastische functie en draagt dus bij om de vloer bij werking (door temperatuur en vochtverschillen in uw woning) stabiel te houden.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES