Zonwering is zowel voor binnen als buiten ideaal om uw woning koel te houden
Bij Woonmode zijn wij gespecialiseerd in zonweringIn ons assortiment vindt u een uitgebreid keuze aan binnenzonwering


Denk bij zonwering voor binnen aan Luxaflex, Bece, Verosol, Multisol en andere vooraanstaande merkenAls het om zonwering voor binnen gaat kunt u allerlei verschillende kanten op. Denk aan jaloezieën, paneelgordijnen, silhouettes, facettes, duettes, plisses, rolgordijnen, screens, shutters en tal van andere mogelijkheden.
Bij Woonmode kunt u terecht voor al deze soorten zonwering en nog veel meer. Doordat wij erkend dealer zijn van alle populaire A-merken zijn wij altijd op de hoogte van de laatste woontrends en nieuwste oplossingen
Binnenzonwering

Vakkundig meten en monteren


Bij zonwering is het van belang dat de maten vakkundig worden opgemeten. Door dit goed te doen weten wij zeker dat uw zonwering naadloos aansluit.


Zo bent u verzekerd van de juiste afwerking en kunnen de vakmensen van Woonmode met de montage van start.

Specialist in de regio Den Haag


In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot grootste specialist in de regio Den Haag, zijn wij CBW erkend en kunnen wij gegarandeerd de scherpste prijzen aanbieden.


Ons enthousiaste team staat dan ook graag voor u klaar. In onze woonwinkel geven wij op maat adviezen en kunt u voorbeelden van ons werk bekijken. Kom bij ons langs voor inspiratie en laat u vrijblijvend adviseren.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken