Op zoek naar een mooie trap?

Woonmode is de ervaren specialist in traprenovatiesWoonmode is specialist in trapbekleding en traprenovaties van onder andere PVC, laminaat, hout, tapijt en Marmoleum


Onze vakmensen staan garant voor een schitterend resultaat. Bezoek onze showroom voor een deskundig advies en onze grote collectie


Met bijna 40 jaar ervaring in het maken van mooie trappen is Woonmode één van de grootste specialisten van de provincie Zuid Holland. In onze grote showroom presenteren wij een zeer uitgebreide collectie trapbekleding en traprenovaties in o.a. tapijt, PVC, laminaat en hout.


Wij werken met eigen vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie trappen, zo bent ú verzekerd van een schitterende trap en jarenlang woonplezier.


Dat een mooie trap niet per se heel veel geld hoeft te kosten, bewijst Woonmode al vele jaren. Zo kunt u al een mooie trap laten stofferen vanaf € 499,00, op basis van a-kwaliteit en vakwerk. Op deze pagina vertellen wij u meer over onze mogelijkheden. Wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in en wij helpen u graag verder in onze grote showroom!

Traprenovatie

Traprenovatie met tapijt


Woonmode is sinds 1985 een van de grootste tapijtspecialisten van Nederland en biedt een zeer ruime keuze in het het gebied van traprenovaties.


Woonmode is erkend dealer van alle gerenommeerde merken, zoals Parade, Bonaparte, Desso, Interfloor en Ambiant, zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit. Woonmode staat voor een deskundig advies, goede service, vakwerk door eigen stoffeerders en scherpe prijzen.
Wanneer u uw trap wenst te stofferen met tapijt, is een bezoek aan onze grote woonwinkel in Rijswijk, zeker de moeite waard!

Traprenovatie met laminaat


Traprenovatie met laminaat is steeds populairder. Bij Woonmode kunt u kiezen uit verschillende houtkleuren als eiken, kersen, beuken, esdoorn en wengé.


U kiest er zelf voor welke stootborden gebruikt worden. Kies uit offwhite, één van de genoemde houtkleuren of RVS stootborden. Woonmode werkt met ervaren en professionele parketteurs die garant staan voor vakwerk. Laat u adviseren in onze woonwinkel.

Traprenovatie met PVC


Dé trend van de laatste jaren is PVC. Niet alleen voor op de vloer, maar ook voor op de trap als traprenovatie! Woonmode biedt een zeer grote keuze in PVC geschikt voor trapbekleding en traprenovatie. Zo kunnen wij uw trap voorzien van ‘dryback-pvc’ (verlijmd) en klik-pvc.


Mét trapprofiel óf als een traptrede. Woonmode is erkend dealer van alle a-merken en werkt enkel met professionele vakmensen, zodat u verzekerd bent van een schitterende trap Wilt u advies over de mogelijkheden in traprenovatie? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom of vraag een voorstel aan.

Traprenovatie met Hout


Hout blijft een prachtig product als vloer én trap. Woonmode biedt een prachtige collectie duurzame houten vloeren die wij kunnen toepassen voor een traprenovatie. Van prachtige naturele Europese eiken kwaliteiten tot white-wash Amerikaanse eiken.


Naast een hoogwaardige kwaliteit van het hout is de kwaliteit van de vakman van groot belang voor een mooi resultaat van uw trap. Daarom werkt Woonmode enkel met professionele vakmensen die garant staan voor een schitterend resultaat. Wilt u advies over de mogelijkheden op het gebied van traprenovatie? Maak dan een afspraak voor een bezoek in onze showroom via ons contactformulier.

Trap stofferen met Traploper


Ook voor traplopers ben je bij Woonmode aan het juiste adres. Van echte authentieke wollen traplopers van o.a. Brink&Campman of Nouwens Bogaers tot moderne varianten van o.a. Desso.


Wij zijn sinds 1985 de grootste specialist van de regio Den Haag en zijn je graag van dienst. Maak een afspraak via ons contactformulier en laat je inspireren in onze showroom.

Trap stofferen met Vinyl of Linoleum


Voor mensen die wat anders willen dan tapijt, laminaat of pvc hebben we een uitgebreide collectie in linoleum (Marmoleum) en vinyl. Linoleum is een natuurproduct en heeft een unieke uitstraling die nog steeds erg populair is bij mensen die duurzaamheid van materialen belangrijk vinden.


Maar ook vinyl (pvc op 400cm breed) is een mooi product als trapbekleding/ traprenovatie. Maak een afspraak via ons contactformulier en laat je inspireren in onze showroom.

Breng een bezoek aan Woonmode

Uw bezoek zeker waard!

Stadscentrum Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoonnummer: 070 396 0610
E-mail: info@woonmode.nl


AFSPRAAK INPLANNENWoonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken